Мис Силикон Джулиана Гани пред „Труд“: Харесва ми да си правя корекции

Не очаквах да стигна до финала

- Джулиана, вече минаха няколко дни, откакто си извън къщата на “Вип Брадър”. С какво се занимаваш в момента и как участието ти в риалитито те промени?

- Подписах договор с известен нощен клуб, на който ще организирам конкурси и цялата програма. Имам предложения да снимам корици за няколко списания. Направих и фотосесия за бижута. Общо взето, в момента имам страшно много работа и около 4 пъти повече ангажименти от преди участието ми във “Вип Брадър”. Въобще не си почивам. Сутрин излизам в 9 ч., вечер се прибирам след 21.00 ч. Едва смогвам. Всичко друго си имам, само времето не ми стига. Даже не знам дали ще празнувам предстоящите празници като 8 декември, защото вече имам толкова много работа. Чакам хонорара, за да заминем с моя мъж на почивка на някое топло и хубаво място. Засега обмисляме да отидем на остров Бали през декември, тъй като все още не сме ходили там и мисля, че ще е много готино.

- Успя ли да изгледаш излъчваните епизоди от твоя сезон и какво мислиш за представянето ти?

- Все още не съм успяла да изгледам целия сезон. Имах възможност да видя само част от номинациите, които съм давала и още няколко епизода. Общо взето съм доволна от моето представяне, не заради друго, а заради това, че в Къщата бях себе си. Нито съм се преструвала, нито съм имала някакви стратегии. Хубава, лоша, това съм аз. И в истинския живот съм така. Когато някой ми навлезе в личното пространство, избухвам. Никога няма да атакувам някого първа, обаче мен нападнат ли ме, никога няма да им остана длъжна. Не съм си мълчала винаги, когато мисля, че нещо е нередно. Общо взето, бях себе си и затова съм доволна от представянето си.

- Ти промени представите за себе си и показа на хората, че плеймейтките не трябва да бъдат слагани под общ знаменател. Има ли нещо, за което съжаляваш, че си направила или показала?

- Това е най-важното нещо, заради което влязох – да променя представите за себе си. Макар че “Вип Брадър” е нож с две остриета и можеше да ме изкара в една светлина или в друга, в крайна сметка показах това, което исках. Да не ни слагат всички плеймейтки под общ знаменател. Както вече казах, аз съм си доволна от моето представяне. Имам разочарования от някои хора от Къщата, но към себе си не. Не съм лъгала, не съм криела нещо, не съм правила някакви задкулисни игри, не съм била лицемерна. Не мисля, че има какво още да променя.

- Очакваше ли да стигнеш до финала?

- Не, въобще не очаквах да стигна до финала. Преди влизането в Къщата обещах на моя мъж, че ще се прибера до 2 седмици и на всички казах, че за това време нещо ще стане и ще ме изгонят. Бях с такава нагласа от началото и затова влязох с по-малко куфари. След като останах повече си поръчвах допълнителни дрехи от изповедалнята. Не знам дори защо стигнах до финала. Може би именно заради това, че промених представата на хората за мен, ако преди са имали едно мнение и след това друго. Най-важното е, че като излязох разбрах, че хората ме обичат. Радваха ми се, прегръщаха ме, получавам много писма, всички около мен ме хвалят. Първоначално очаквах съвсем друго. Наистина видях много любов и разбирателство. И това най-много ме прави щастлива. Радвам се, че го постигнах.

- Разкажи ни за някои интересни моменти от къщата, които зрителите не успяха да видят.

- Аз доста често разказвам момента как Сашка Васева реши да ми избели косата, като ми сложи сода за хляб, газирана вода и оцет, и направи химична реакция. Изпаднах в шок и ужас, когато си видях косата след това. Тя беше избелена, но цялата изгоря и бухна. Бях като гръмнал бойлер. След това й казах: “Саше, как не те е срам, така да се подиграваш с мен и с моя остатък от коса”. Тя се смее и казва: “Ами, нищо Джули, това е най-силната основа за избелване, то дали ще е върху злато, сребро или върху твоята коса, няма никакво значение”. Общо взето, тази случка не може да се забрави никога.

- Кои съквартиранти чувстваше най-близки и с кои възнамеряваш да поддържаш приятелски отношения?

- Алекс и Дани си ги обичам. Те са с много чисти и детски души. Сашка също, тя е готина и толкова добра, че чак е наивна. Шеф Петров, въпреки че е емоционален и имаше толкова критики към него, аз специално си го уважавам. И в “На кафе” казах, че за мен той е един стойностен човек. Явно е имал някаква стратегия така да се държи. Аз видях добри качества в него. И Антон Стефанов, той си ми е голям любимец и ми е като баща, него си го обичам много.

- След като Шеф Петров излезе от Къщата, той каза, че поведението му е било една игра и почти всички провокации ги е правил нарочно. Не всички му повярваха обаче. Какво е твоето мнение?

- Аз му вярвам, защото съм видяла с очите си, че когато аз плачех на дадени мисии или нещо не исках да направя, Шефа пръв идваше да ме успокоява и той плачеше с мен. Едва ли всеки път като нещо стане с друг човек, ти можеш да се разплачеш ей така. Не вярвам, че е чак такъв голям актьор. Според мен е много емоционален и от там му идват всичките тези неща да обижда хората. Може би му е било като защитна реакция.

- Външният ти вид безспорно беше една от най-коментираните теми този сезон. Планираш ли да правиш някакви други корекции по себе си?

- Да, пак ще си правя носа. Идната седмица ще си запиша час. Въобще не ме интересува мнението на хората. Харесва ми да си правя корекции. Имам собствено виждане за нещата и винаги си го следвам.

- Би ли участвала отново във “Вип Брадър” или някое друго риалити?

- Тази изолация толкова време, далече от близките хора, много ми подейства. Трябва да мине доста време, за да отида пак на такова място. Но пък защо не, все пак е едно изживяване и ти остават спомени, за които после можеш да разказваш. Не всеки има възможността това да му се случи.

- Напоследък стана модерно почти всички да се занимават с музика. Би ли се насочила и ти към такава кариера?

- Да, бих правила участия с пиано, с български изпълнители като Миро.

Коментари

Задължително поле