Арх. Здравко Здравков: Бяхме подготвили отказ за презаверяване на разрешителното за „Златен век”

Проф. Огнян Герджиков: Не виждам нищо нередно в срещите на президента с магистрати

Красимир Каракачанов за евроизборите: Няма да се учудя, ако някой е замислил подобен сценарий на този в Костинброд

Германският външен министър Хайко Маас ще се срещне с президента Радев и Екатерина Захариева

Владимир Зеленски встъпва в длъжност като президент на Украйна

Тръмп отмени митата върху стоманата и алуминия от Канада

Камион се запали в движение и изгоря на магистрала „Тракия“

Google преустанови договорите си с Huawei

Жертва и над 60 ранени след автобусна катастрофа в Германия

11-и ден продължава издирването на Стоян Зайков

Десетки мигранти слязоха на брега на остров Лампедуза въпреки забраната на Салвини

Тръмп заплаши Иран с унищожение

Седмицата започва с дъжд и гръмотевици, възможни са градушки

Надгражда се върху постройка, над развалини се плаче На циганите най-много е нужна здрава българска България, други просто ще ги попилеят

С другаря Ким преговарят хегемоните, нас не ни ихтибарят и братята македонци

За пореден път яростно неинтегриращи се цигани бият българи, полицията ги брани от справедливия гняв на потърпевшите. Този път възмутителният инцидент е в пловдивското село Войводиново. Жертвата на двама хулигани е военнослужещ от специалните сили, баща на две деца. Ходил човекът по Богоявление да лови кръста в реката, препречили пътя към дома му, той им направил забележка. Разгневили се тез твърде докачливи люде, те забележки никак не търпят, особено пред свидетели. Пребили го пред тях жестоко, бере душа в болница.

Обичайна родна картинка в ерата на разпрекрасната т. нар. либерална демокрация, в условията на правова държава и разнообразна стабилност. Следват полицейско присъствие, леко изненадан кмет, идват задължителните двадесетина възмутени от свидетелите т. нар. роми с брадви, колове и кирки. Нашата полиция тях пази, не българите. По Ивановден около 300 души се организирали за поход в циганската махала, но жандармерията решително им се изпречила. Да не вземат да разстроят махленците преди Банго Васил идната седмица!

Подобни картинки наблюдаваме все по-често, явно се касае за тенденция, срещу която няма противодействие. През 2017-а „Труд“ писа: „Мултикултурно циганите подивяха“. И без друго тънкият цивилизационен слой над първобитния човек ускорено се изтърква в днешни условия, при тях съвсем изтъня. Огромен процент изпадна от цивилизацията. А първобитният се ръководи главно от емоции, разумът му пречи, поведението му е предвидимо примитивно, без задръжки. Една забележка мигом предизвиква агресия, особено ако не се очаква съпротива или наказание.

Заради първобитния човек в нас 99% от хората избягват рисковете. Рискът да се сблъскат със законова репресия за извършени престъпления въздържа голямото мнозинство от хората да ги извършват. Войникът се е страхувал от съдебно преследване, затова не се е защитил решително. Обратно, разширяването на възможностите да се избегне наказанието неизбежно улеснява престъпната дейност и тя зачестява. Това имаме днес. Остър дефицит на правоприлагане в условията на разпаднала се държава.

Който сее „позитивна дискриминация“ и безконтролен мултикултурализъм, жъне грабежи, терор над мирното население, посегателства срещу органите на реда. Не е правова държавата, щом се обгрижва което и да е малцинство, щом остават ненаказани множество престъпни деяния, щом хиляди незаконните сгради не се събарят, щом се въртят брадви и ножове пред полицията и се бият войници. В конкретния и много други подобни случаи отговорността не е на полицаите и дори на началниците им, не са виновни дори главният секретар на МВР и министърът.

Тази система е инструмент в ръцете на политическата власт, значи тя е виновна. Така използва инструментариума, такива закони твори и такава съдебна система реди, които не могат дори и да искат служителите да осигуряват добър обществен ред, да бранят здравето, живота и собствеността на гражданите. А те отдавна не искат, повечето и не могат поради демотивираност и слаба квалификация. Системата на МВР отдавна е в развалини. А някакви НПО-та биват поставяни на една плоскост с държавни институции, че ги корят и им държат сметка. Де гиди!

През 17 в. османците докарват над 60 хиляди цигани от земите на днешен Пакистан, повечето ислямизирани, но ги заселват сред българите, не и в селата на правоверните. От тогава и до днес те въобще не са ги пускали наблизо, само покрай нас са мишкували. Винаги са покрадвали и просили, но с мярка, защото при изоглавяне са срещали решителен и болезнен отпор. Днес младите българи от много места емигрираха, изоставиха възрастните уж на държавата, всъщност на произвола. Днешната не е като вчерашната, не пази населението ни от вълци, ни от плъхове.

В „позитивната дискриминация“ няма и помен от демокрация, тя не е нищо друго, освен даване на специални права на някои малцинства, но те неизбежно ги използват във вреда на мнозинството. Привилегиите за малцинствата неизбежно огледално предизвикват сред държавнотворческия народ отхвърляне, враждебност и други самозащитни реакции. Тези процеси напредват в страните от ЕС и в САЩ, чуждите тела се отхвърлят и от социалните организми.

На запад вече се долавя тътен срещу мулти-култи-джендър властите, ще го последват и действия по-гневни от тези на „жълтите жилетки“. На крачка сме и тук от остри форми на самозащита на българите. М. г. в Пловдив д-р Иван Димитров, за да защити собствеността си, застреля рецидивиста Плъха. Ами ако колеги на пребития военнослужещ наминат по тъмно към махалата във Войводиново пеша или с бойна машина? Или полицаите един ден откажат да стоят с лице срещу потърпевшите и с гръб към брадвите и кирките?

Ще защитаваме правата на българските граждани във Великобритания след Брекзит, обещава премиерът, за правата на тукашните не сподели. През 2019-а щели да надграждат с особено внимание към хората в неравностойно положение. В неравностойно положение спрямо циганите са мнозинството българи. За тях кога ще дойде особеното внимание? Как и какво ще надграждат над МВР? Надгражда се върху здрава постройка, над развалини се плаче. След това се започва наново върху здрави темели.

Крайно време е ГЕРБ да премине от състоянието дясно-лява клиентела към реална национална партия. За това не е достатъчно да са представени с послушковци в парламента и администрацията, с протежета във всяко село. Да, свиреп ще е натискът отвън в обратната посока, но както все още са безалтернативни, така ще последват СДС. И не ляво-десните от БСП и „либералите“ от ДПС ще ги сменят, а едни с „кафяви“ и „червени“ жилетки и якета. Да минават в режим на оцеляване, иначе лошо!

Къде ще се крие политолигархията, в Евразия ли нейде? Вижте какво става със „системните“ в Западна Европа. Не циганите ще ги ометат, а популото! Което не зачитат колониалните администрации, наричащи се правителства. Обявяваните надменно за „популисти“ само ще се възползват. Не го искаме, но това е на хоризонта. Забележете най-сетне какво става в Италия и Франция. Каква партия управлява в Китай и какво постигна, защо Западът трепери от Поднебесната! И защо либерализирана Русия й диша праха и отчаяно се бори за оцеляване.

С непрестанно демонизираната Северна Корея тръгнахме през 1948 г. с почти еднакво на брой население, днес там вече са над 25 милиона, а ние? С тях се съобразяват заради мощната им армия и ядрено оръжие, с другаря Ким преговарят хегемоните. Нас не ни ихтибарят и македонците на Балканите, за по-западните да не говорим – „мон шер, диър френд, конграчулейшънс“ и туй то.

Все по-тъпо и безизходно става, външната среда много бързо се променя и изпреварва политиците. „Притеснен съм. За съжаление, все повече излизам лош пророк. От няколко месеца казвам как ще се влошат отношенията, светът върви главоломно към конфликт“, заяви през май премиерът, повтори го и през ноември. Прав е, а „Труд“ го пише от три години насам. Трябват изпреварващи мерки и действия, системни обединителни мероприятия сред българите са остро необходими. Само на българите може да се опрат.

Циганите няма да бранят България, но само покрай нас поминуват. На тях най-много е нужна българска България, други просто ще ги попилеят. Както я карат досега, повече не може, с правата и свободите вървят задълженията и ограниченията. Да им го обяснят достъпно от ДПС и още които ги ползват за електорат.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (23)

 1. Илиев и на теб демокрацията ти пречи. Дърт пeдал, и при Тошо мaнгалите бяха същите. Ама ти да си кажеш. Обърни се, виж един джендър има за теб, държи го в ръка.

  1. шизи, при тошо нямаше такава дивотия и безнаказаност като сега. И от цигани и от българи.
   Аман от тролещи лъжци.

   1. Млъкни, бе мангал вонящ! Не знаеш какво е било при бай Тошо, само дърдориш опорните точки на Нинова. Колко ти плаща, бе, цървул мургав?

   2. Точно при бай Тошо цигани бяха отрязали ръцете на жена, за да и откраднат златните пръстени, а в Русе цигани заклаха младеж, защото не им е казал колко е часа. Циганите винаги са били проблем. Ако се направи списък на гадостите, които са сътворили ще се получи най ужасяващото четиво на света.

    1. Не съм казал, че не е имало. Ако беше така, нямаше танкове да влизат в пловдивското гето или едър милиционер да спира циганите в бургас на моста за гетото…

 2. Фед, при Тошо двама милиционери строяваха 50 циганина и онези не смееха да шукнат, така че хайде без глупави приказки.

 3. При Тошо циганетата с малки изключения реално ходеха в реално училище и получаваха поне ниска, но реална грамотност на макар и бедничък словесно български език. Младежите в наборна възраст ходеха в Строителни войски и получаваха прилична или поне минимална квалификация за полезен и незле платен труд, който имаше къде да приложат. Престъпността на циганите не беше много по-висока от тази на българите и то главно кражби, а не разбойничество както е сега. Маймун-ревач си феди ти и то от 17 или 18 пол.

 4. Показателна новина за броя на полицаите на 100 000 население. В Малта, където е наводнение от мигранти имат над 500, в Испания също са доста и там са 360. Най малко,90 са в Унгария, защото се заградиха от мигранти и изгониха структурите на Сорос. Ясно е всичко както че ще мръкне и после съмне. Тук циганите са ни вместо навлеци афганци и мароканци, значи не само трябват повече полицаи, но и такива, които яко бият всеки излязал срещу тях с брадва, нож, кирка или камък.

 5. Илийката греши за демокрациите – там дивотията е още по-голяма, но не стига медиите, а и концентрацията на сигани е по-малка.

 6. @ тролът Ангуелова (от фейса) ГОЛЕМИ ЛЪЖИ, БЕ, ТРОЛ!!! Циганите НЕ СА ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕРБ, А НА ВАШИЯ ГЕРОЙ НИКОЛАЙ БАРЕКОВ. Не сме забравили как обикаляше из копторите, гетата и катуните, че прати и Росен Петров – знаещ и умен човек – да гази из техните г,o,в,н,а да ги агитира ДА ПРАТЯТ БАРЕКОВ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ЗА 150 БОНА. ТЕ, МАНГАЛИТЕ ГО ИЗПРАТИХА ТАМ. Не сме забравили и как го замряха с гoвна – „народния цигански избраник“.

 7. Сиганити са електорат най-вече на ДПС, те има гарантират права и свободи да оскотяват беснеят. И други ги ползват, но по-ограничено. Без наказания за безобразията им, без пандиз и принудителен труд за престъпленията няма оправия и с българите, но особено за сиганити. ГЕРБ и БСП и ДПС ще си останат лево-десни, така са създадени, нема оправия. Всички записали се в ПЕС и другите от ЕП се скапват безнадеждно, нови идват.

 8. ето какво казват самоковските роми,когато от общината им предложат работа:ти луда ли си ма,за толко малко пари нека българите да ви работят!

 9. Мда-а-а… Даже в комунистически Китай и тоталитарната Северна Корея се оказва по-добро място за раждане и отглеждане на деца, отколкото в „либераст-демократичната“ Европа. Няма ли прираст на населението, след 50-70 г. изчезва народа, отнемат му държавата. Мултикултурната и джендър политиките наред с наркотиците са в един пакет за унищожаване на народите, които се „либарилзират“.

 10. TAKAVA,,TOLERANTNOST,,KAM TJX,KAKTO V BALGARIJ-NJMA NIKADE PO SVETA!ZASHTO SMJTATE,4E V STARATA IM RODINA,POLITZAITE SA EKIPIRANI ,NE S PALKI,A S TRIMETROVI
  BAMBUKOVI TOJGI?!EDVALI E SLU4AINO…?!

 11. Kakvo mi razpravjate, che po bajTosovo vreme hodeli na uchiliste, hodeha samo da napalnjat detsata ni s vaski oste togava az razbrah, kogato az kandidatstvuvah za obstinsko ziliste, na tjah se davaha s predimstvo a men karaha da pristrojavam staichka v zilisteto na basta si, koeto bese ot dve
  stai i kuhnja za tjah po-vazrastnia mi brat, men i dvete mi detsa.Az togava bjah razvedena. A sega

 12. Ама толкова сте прости, че направо избихте рибата, разбийш ли? Иначе е прав тоя писихо Илиев! Тоя въпрос е не просто вм развалини, той е наобратно още от времето на бай Тошо и светлия комунизъм! Що му е на един прост циганин при бай Тошо да краде от един българин? Че той да не е идиот, като вас да краде от по-бедни от него? 1. Циганинът при бай Тошо, особенно, ако е неграмотен му намираха такава работа, че да получава заплата поне, колкото 3 -ма дипломирани инженера, при това тая заплата той почваше да я получава още на 20, а инженерите почват чак на 25, като последните 5 ги изкарват, като гладни студенти. Като почнеше работа инженера му трябваха 15 години за да изкара толкова пари, колкото неграмотният циганин вече е изкарал само за предните 5 години! 2. Циганинът при Бай Тошо или живееше безплатно в общинско жилище или си беше построил къща без да плати и стотинка на държавата, ни за земята, ни за право на строеж, ни за архитектурен проект, нещо което вие не можехте да направите даже за един селски кенеф. 3. Циганинът при Бай Тошо макар да взимаше огромна заплата не плащаше нито за ток, нито за вода, още по-малко данък сгради и пак получаваше помощи за децата си. Е в такъв случай, какво няма циганинът при бай Тошо, че да го открадне от някой българин? Но въпреки всичко джепчийството процъфтяваше, щото на всяка гара и автогара имаше по едно табло с двайсет -трийсет мургави снимки и надпис „Внимание джепчии!“ Пазете си багажа!“, което значи какво? Че бай Тошо и комунизма не са могли да контролират елементарните джобни кражби. Освен това всеки помни оная тъпотия, дето уж генерал Чочоолу през 1978 бил вдигнал една танкова бригада от Карлово и я закарал до Пловдив където бил сринал Столипиново, нещо което няма как изобщо да се случи, нито се е случвало естествено. Но защо изобщо тръгна тая легенда? Заради реалният случай в който няколко циганина посред бял ден в Изгрев, а не в Столипиново са убили племенника на генерала и са изнасилили бременната му жена! А бе ей те тогава близките на баш комунистите не са зачитали че на вас ще ви четат вестник мангалите! Виждате ли колко ги е било страх тогава? Никак!

 13. Единствено Адолф Хитлер е имал правилно отношение към циганите но е допуснал една съществена грешка – оставил ги е назад в списъка за газовите камери . Иначе щяхме само в Индия да гледаме подобни екземпляри ! А сега те просто неумолимо ще разтурят християнската цивилизация защото сме прекалено добри към тях ! И сме некадърни да ги принудим да спазват закони и правила и да живеят богоугодно.

 14. В днешна информация циганопредводителя Кънчев потвърждава за писаното в тази статия за докараните в нашите земи ислямизирани цигани от Пакистан, нарочно заселени сред българите да ги тормозят. Това е важен електорат на дпс. Но и оциганилия се криминален тип кънчев организира други цигански групи за избори срещу подминаване на криминалните им действия.

 15. Позитивната също си е дискриминация, но на нормалните хора, на полезните за обществото и страната. Значи не трябва да се допуска никаква, нито позитивна нито негативна. Нито кафява или червена диктатура не ни трябва, обаче и либарестка не ни трябва, тя е още по гадна и вредна, затова при липса на друго народите ще склонят и на предишните. Да внимават в картинката нашенските политици от всички цветове, на тях няма да им прости никоя репресивна власт даже и уж тяхната либерастката!

 16. Трябва да се сложат на кантар права и задължения.Ако искаш да имаш право да гласуваш, задължително се образоваш ,можеш да четеш и пишеш.Който няма средно образование, няма да гласува. Прочистват списъците от неграмотници и точка. И тогава няма партиите да ги чишкат и коткат.

 17. Напълно е права Илийцата, но… Брюкселя и Уошингтоно не дават. Трябва да се търсят други форми, нестандартни.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.