Натали Трифонова - В крак с времето

Предаването COOLt по bTV изглежда има някакви магически способности, при това в изключително позитивен смисъл. Създателката на шоуто и първа водеща - Петя Дикова, се омъжи, роди и предаде щафетата на красивата Поли Гергушева, която също се сгоди и очаква рожба. Традицията вероятно ще продължи, но преди това телевизията реши да пренареди декора и да покани чаровницата Натали Трифонова за водеща. Тя все още не е сгодена.

От 12 септември токшоуто се завръща в ефира и всяка събота в 11 ч., а винаги усмихнатата Натали ще посреща зрителите в новия му модерен дом, за ги отведе на пътешествие в света на музиката, киното, театъра и литературата и да ги информира за най-горещите новини от развлекателната индустрия. Всичко това, съчетано с новия облик, иновативната обстановка и високите технологии на интегрираното 360-градусово студио на bTV.

Натали е добре позната на зрителите не само като част от екипа синоптици на bTV, но и като автор на рубриката “По света с Натали Трифонова” в предаването “Тази събота и неделя”. Тя се присъединява към телевизията през 2016 г., с опит на водеща на прогнозата за времето, лайфстайл предаване и рубрика за позитивни истории. Признава, че любопитството е било водещо в началото на професионалния й път, а днес приема телевизията като свой втори дом.

Заедно с Натали Трифонова, към екипа на предаването се присъединява и продуцентката Деа Манолова. От 2019 г. журналистката е сред водещите на авторските предавания “За града” и “Важното, казано на глас” в ефира на bTV Radio. Има повече от 10 години опит в сферата на медиите, като е била част от водещи телевизионни и радио канали, както и от печатни издания.

Натали става част от екипа на bTV след конкурс. Не е ясно дали самата телевизия не е кандидатствала за Натали, защото красивото момиче разчупи тревожно-загрижения тон на прогнозата за времето, граден от дамите в “Прогнозата” и майтапчийско-приятелския подход на Емо Чолаков. А с включването и на Боби Лазаров в екипа, “Времето” в bTV направо е топъл бриз (Боби засега няма да води COOLt, б. р.).

Красавицата си подава документите и е била наясно, че конкуренцията ще е огромна.

“Зарадвах се, когато получих обаждане, че съм одобрена. Чувствам се прекрасно там! Хората са мили и винаги готови да ти помогнат. Отивам с удоволствие и усмивка на работа”, споделя тя пред репортер на “Труд” преди години.

Натали Трифонова е уравновесена като зодията си - Везни. Тя е родена на 2 октомври някоя си година. Родена е във Велико Търново, но от малка живее в София. Завършва 133 СОУ “А. С. Пушкин”, а след това продължава образованието си в УНСС със специалност “Бизнес информатика”.

Всички са очаквали от нея да стане лекар или поне да се реализира в професия, близка до медицината, но тя има свои различни планове. Боготвори своето семейство.

“Хората казват, че не можеш да избираш роднините си, но ако имам право на избор, бих избрала пак тях. Искам да благодаря на майка ми и на баба ми Маргарита - двете най-силни жени, които познавам. Благодарение на тях съм такава, каквато съм”, казва тя.

Преди да влезе в екипа на bTV Натали е преминала през различни нива на професията. Четири години е част от екипа на ТВ7. Започва като водеща на прогнозата за времето, а по-късно води две предавания. Първо “Градът”, а после и “Аз обичам новини” - шоу за музика, кино, изкуство и култура.

“Това бяха 4 незабравими години, в които срещнах страхотни хора”, разказва тя. ТВ7 обаче е история - преносно и буквално.

Често красивите момичета имат проблеми. Може би само един - завист. Но тя не смята, че това може да бъде проблем. Завистта си е завист, негативната сила се връща в душата на този, който я излъчва. Натали е убедена, че красотата е дар и винаги помага. Не вярва в клишето, че красивите жени са глупави.

“Ние сме жени... родени сме да бъдем красиви. Никога не съм се чувствала подценявана заради външния ми вид. Вярвам, че умният човек веднага познава другия умен в стаята. Понякога са нужни само поглед и няколко думи. И изобщо животът не е състезание или конкурс за красота. За жената е важно да бъде най-красива в очите на любимия човек.”

За зрители пък е от съществено значение водещият да излъчва позитивизъм и да зарежда с настроение. Със сигурност от 12 септември, всяка събота, след 11 часа bTV ще ни предлага това.

Не спестява истината

Колкото и да е мрачна прогнозата, Натали винаги успява да внесе слънце с позитивната си енергия. Обича да се усмихва широко. Слънчева и цветна е в живота и на екран. Истински приятел и човек, на когото можеш да разчиташ. Не се притеснява да бъде директна към хората и не спестява истината. Но винаги го прави с финес и уважение.

Анна-Мария Конова, журналист

Тя е пример за успех

Познавам Натали Трифонова добре. Тя е мила, чаровна и винаги усмихната. Позитивизмът и упоритостта й са свидетелство, за това че Съдбата се усмихва на добрите хора. Развитието в телевизионната й кариера е пример за младите хора, че когато силно искаш нещо, мечтите се сбъдват. Натали е чудесен пример за това, как една млада жена успява благодарение на труда, инвестиция в развитието си и на собствените си усилия.

Ива Екимова, пиар експерт

Има собствен стил

Натали е най-точният избор за нова водеща на Coolt! Слънчевата й усмивка вече ще ви очаква не само в Прогнозата за времето на BTV. Натали има собствен стил, усет за интересното и забавното, в нейната компания винаги е вълнуващо! Тя ви кани на среща всяка събота от 11 часа по BTV, бъдете точни.

Борислав Лазаров, тв водещ

Истински професионалист

Удоволствие е да се работи с Натали Трифонова. Тя истински професионалист, която знае как да се държи на снимачната площадка. Между нея и камерата има диалог и уважение, може би затова и камерата я обича толкова много. С удоволствие ще я гледам в новото й амплоа - не се съмнявам, че ще се справи блестящо, каквато е самата тя - блестяща.

Дилян Марков, моден фотограф

Потомък на старопрестолен докторски род

Натали Трифонова е потомък на стара докторска фамилия от старопрестолния Велико Търново. Майка й е зъболекар, баба й е един от най-уважаваните педиатри във Велико Търново, а голяма част от роднините й също са се посветили на тази професия.

“И от мен се очакваше да поема по докторската пътека, но тръгнах в друга посока”, казва тя.

Коментари

Задължително поле