Евакуираха 2500 души в малък германски град заради две неизбухнали бомби от Втората световна война

Спецпрокуратурата дава подробности за акцията срещу престъпна група за трафик на мигранти

Предупреждения за опасно време и днес, оранжев код в 4 области в страната

КЕВР обсъжда цената на природния газ

Съветът на коалицията ще заседава за партийните субсидии

Италиански мафиот избяга от затвор в Уругвай

На 25 юни 2019 да почерпят

Голф комплексът до Елин Пелин има нов собственик Имотът е продаден на българска компания, собственост на бизнесмена Мирослав Печев

Над 3000 софиянци дават жилищата си на туристи Броят на обектите, предлагани чрез Airbnb, расте с 80% годишно

Два изтребителя „Юрофайтър“ се сблъскаха в Германия, един пилот е загинал

Холандия без мобилни и стационарни телефони заради авария

Буря отнесе покрива на кооперация в Пловдив

Наредба ще доведе до хаос в туризма Нормативният акт не прави разлика между продажба и плащане в сектора на услугите

Двоен стандарт при 30% от храните в ЕС Кока - колата с глюкоза и повече калории у нас

Аварийно-спасителни екипи в Пловдив са реагирали над 40 сигнала заради дъждовете В София пожарникари са отработили 42 сигнала

Палатка върху покрива

Новото MINI Countryman е автомобил за приключения. Един специален аксесоар го прави още по-практичен модел за излети сред природата. Италианската компания Autohome конструира палатка за покрива специално за Countryman. Тя се предлага в бяло и черно – същите контрастни цветове като на покрива и огледалата на автомобила.

Монтажът на палатката се улеснява от релсите на покрива, върху които се закрепва оригиналният багажник за MINI. Върху него с няколко движения и без нужда от инструменти се фиксира системата за палатката със стоманени скоби. Багажникът служи като солидна основа. В затворено положение палатката не се различава от стандартна кутия за багаж. За отваряне е достатъчно да се освободят осигурителните предпазители – два отпред и един отзад. След това палатката се разпъва автоматично нагоре с помощта на четири газови пружини. Вътрешната височина е 94 см. Благодарение на стабилния покрив и страничните стени от специална материя се осигурява устойчивост при дъжд, оптимална вентилация, както и топло- и шумоизолация на високо ниво. Оборудването на палатката включва матрак, две врати и два прозореца с ципове, фини мрежи за комари за всички отвори, захранвано с батерии LED вътрешно осветление, както и мрежи за багаж и чанти за съхранение на личните предмети. За качването в палатката е предвидена солидна алуминиева стълба.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.