„Юнайтед“ с нов капитан за дербито на „Анфийлд“

Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 18 януари 2020

На 18 януари 2020 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за събота, 18.01.2020

10-те най-поръчвани питиета за 2019 година в цял свят

Джъстин Трюдо призова Иран да предаде черните кутии от сваления самолет на Франция

Томислав Дончев: 10-15 млрд. лв. са необходимите инвестиции във водния сектор

3,6 млрд. евро са приходите от международен туризъм за периода януари-ноември 2019 г.

Емил Димитров: Няма вредни емисии от изгарянето на отпадъци в ТЕЦ „Бобов дол“

Групата GRECO поздрави България за борбата с корупцията Страната ни е изпълнила общо 16 от 19 препоръки, отправени през 2015 година

Конър – милиардер на 35?

83-годишна жена почина след удар от кола в Разград

САЩ готвят нови санкции срещу Венецуела

Зеленски не прие оставката на премиера Гончарук

Протестит срещу пенсионната реформа затвори Лувъра

Портфейлът на бъдещето е дигитален

Замисляли ли сте се колко по-лесен би бил животът без нуждата и намесата на физически пари? Колко по-леко и по-весело би било да не мислите за това кога колко пари ви трябват, кога да изтеглите от банкомат, или в кой клон на банката да отидете в извънработно време, за да не хабите и излишни нерви, освен излишни такси. И колко досадно е да пресмятате, планирате и прогнозирате дали наличните в портфейла ви физически банкноти ще са достатъчни за всички разходи, или ще се наложи отново да стигнете до досадната поредица от действия: теглене, чакане на опашка в банка, или пък прогнози зад това кой АТМ в квартала работи и има налични пари рано сутрин или късно вечер. Вероятно тези или сходни мисли минават често през главите ви и усложняват и без това забързаното ежедневие.
Има едно лесно, бързо и адекватно решение на всички тези досадни мисли, до което всеки притежател на смартфон има достъп – дигиталният портфейл.
Сред предимствата на мобилния портфейл са, че той пести времето и парите ви, не зависите от местоположението и местонахождението си, предлага прозрачност и по-голяма сигурност, а също достъп до парите ви по-бързо, по-евтино и по-гъвкаво, отколкото в офис на банка. Предвид всички тези предимства на дигиталния портфейл, едно е сигурно – вече нямате нужда от физически портфейл, а от смартфон, който да носите със себе си след като си инсталирате мобилен портфейл.
Един от добрите избори на българския пазар е A1 Wallet – той позволява безконтактно плащане със смартфон на POS терминал както за мобилни устройства с Android, поддържащи NFC, така и с iOS устройства чрез Apple Pay. Клиентите на дигиталния портфейл на А1 получават индивидуален IBAN, както и могат да заявят и безплатна виртуална карта MasterCard, с която да пазаруват онлайн. С A1 Wallet могат бързо да се изпращат и получават пари без такси между потребителите на приложението. Също така потребителите могат да поискат пари безплатно чрез линк, който да изпратят чрез SMS, имейл или друга платформа за съобщения.
Тенденцията на използване на дигитални портфейли революционизира сектора на електронната търговия и финансово-технологичните услуги, тъй като дигиталните портфейли правят процеса на разплащане много по-удобен. Потребителите могат да свържат телефона си дори с картите за лоялност и носенето на обемисти портфейли автоматично е избегнато.
Електронните портфейли гарантират и сигурност на плащанията, тъй като са защитени не само с пароли, но и с биометрични данни.
Дигиталният портфейл на А1 има аналитични функции и неговите потребители могат да следят своите разходи на седмична и месечна база. По този начин те могат да видят състоянието на своите финанси по всяко време и от всяко място и да управляват по-добре своя личен бюджет.
A1 Wallet има изчистен и удобен за използване интерфейс, а потребителите могат да се възползват и от функциите за съхранение и използване на карти за лоялност. За да не изпускат добри предложения, клиентите на дигиталния портфейл могат да следят брошури с актуални оферти на някои от най-големите търговски вериги в страната, които редовно се актуализират в приложението.
Приложението А1 Wallet може да бъде свалено безплатно от App Store и Google Play Store, като е достъпно за всички потребители, независимо от мобилния оператор, чиито услуги използват.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.