Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Ритуали с икони прогонват магии

Специално заредени икони, които помагат при различни заклинания

Заклинание може да се развали и по телефона, разказват магове

Все повече българи се обръщат магове и сензитиви за развалянето на черни магии. Запознатите със злите сили разказват пред „Зодиак“, че при християните един от най-ефективните начини за избавяне от лоши влияния са специално заредени икони, които помагат при различни заклинания.

„За безплодие се работи с иконата, която е наречена специално за дете, и пред нея се правят различни ритуали. При проклятие, което ни кара да злоупотребяваме с алкохол или причиняващо депресия, се прибягва към иконата з„Неопиваема чаша“ и се правят необходимите стъпки“, заяви пред „Зодиак“ един от най-известните сензитиви Маг Вили.

Тя разказа, че за да могат да борят злите сили, иконите се зареждат по специален начин на чудодейни места.
„Аз ги нося на различни места в България, защото тук има енергия, която влияе добре на нашия народ – в Бачковския манастир, Кръстова гора, Рупите, Троянския манастир и други“, казва Вили.

От дългогодишния си опит тя споделя, че ритуалите по пречистването от злите сили са строго индивидуални, защото за тях са необходими трите имената и рождената дата. По нейните думи както черните магии могат да се правят от разстояние, така е възможно и дистанционно те да бъдат разваляни.

Според мага разговор по телефона може да свърши толкова добра работа, колкото и лична среща. „Диагностиката и изчистването се правят с ритуали, които въздействат върху енергийното поле на пострадалия човек, като се използва неговия персонален звезден код (трите имена и рождената дата). Повечето хора звънят по телефона, защото по този начин пестят от време и разходи по пътувания“, каза Маг Вили.

Тя посочи, че обикновено се правят по 9 сеанса в различно време, като първите два са в 22 ч и останалите 7 са в полунощ. Не са необходими специални предмети като снимка или дреха. „Ако се наложи, аз изпращам от моите чудодейни икони“, каза още експертът.

Магът обаче отбелязва, че процесът по пречистване на определена черна магия е индивидуален за всеки човек и зависи от много фактори. „От ключова важност е кога е направено проклятието, от кого и доколко лошата енергия е усвоена от пострадалия и семейството му“, уточни Маг Вили.

По нейните думи никога не става само с един ритуал, защото негативните влияния трябва напълно да бъдат заличени, след което да се отключи късмет – било то за семейството или за нова рожба, и тогава задължително да се направи енергийна защита.

„Има случаи, в които се прави не само една защита, най-добрата е тройната, която предпазва хората от магии за години напред“, допълни сензитивът.

 

Добрите страдат най-много

„За съжаление най-много хора, които са засегнати от черни магии, са истински добронамерените и позитивни личности“, разказа Маг Вили.

Според нейните наблюдения те дори не могат да повярват, че някой е решил да посегне именно на тях, защото те правят само добро в живота си. Те доста трудно приемат, че има толкова недоброжелателни хора в света.

„Добрите хора в повечето случаи са подвластни на отрицателни въздействия, защото имат по-отворена енергийна система, тоест тяхното поле може да бъде променено лесно както с добро, така и с лошо“, обясни пред „Зодиак“ експертът по магии.

Добрите хора имат по-отворена енергийна система
Добрите хора имат по-отворена енергийна система

 

Най-често поръчват раздор в семейството

Най-често срещаните черни магии са тези за любовно неразбирателство. „При тях човек е прокълнат да не може да срещне подходящия партньор в живота и съответно неуспех в създаването на семейство“, категорична е Маг Вили.

Според нея доста хора не осъзнават, че дължат своя лош късмет в намирането на перфектната половинка именно на влиянието на негативни сили.

Други често срещани черни магии са за раздяла. „Имала съм много случаи, в които едно прекрасно семейство, което живее в мир и разбирателство, изведнъж започва да изпада в непрекъснати конфликти“, допълва още експертът.

По нейните думи този вид магия е много опасна, тъй като може да раздели една от най-здравите връзки на този свят – тази между майка и дете.

Най-опасното проклятие, на което човек може да стане жертва, е вуду магията. Крайната цел винаги е смърт. „Тук може да се говори за гибел, причинена от катастрофа, някакво неочаквано събитие или пък да се предизвика здравословно състояние, на което не може да се намери точното лечение“, сподели магът.

Хората не осъзнават, че дължат своя лош късмет в любовта на зли сили
Хората не осъзнават, че дължат своя лош късмет в любовта на зли сили

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

 1. чУДО:

  Здравейте всички, Казвам се Сюзън Филипс, съм от Канада. Искам да споделя моята слава и свидетелство за всички вас, отдавна боледувам, съпругът ми ме остави на всички, защото не можах да имам дете за него и бедността беше навсякъде около нас, докато един приятел ме насочи към магьосник, който й помогна със собствената си бременност, бях насочен към д-р Огъндъл и той ми каза да не се притеснявам, че проблемите ми са решени, откакто съм дошъл при него, той ми подаде магия и съпругът ми се върна молих да го приема обратно, не след дълго, след като забременях и имам нужда от промяна в семейството си финансово, д-р Огъндъл е като никой друг магьосник, той хвърли за мен магия за пари и днес аз и моето семейство са финансово стабилни и правейки го чудесно, аз му повярвах и днес се радвам да ви кажа, че този магьосник има правомощия да обедини семействата и силата да ви направят финансово добре. защото сега съм щастлив със съпруга си.Благодаря на Dr.Ogundele заради тези, които се нуждаят от неговата помощ, свържете се с него на имейл адреса му: ogundeletempleofsolution@gmail.com или телефонния му номер: +27618920352

 2. Вземи си любовта ONCE BACK [EX] загубени любовни магии, психически, билколечение лечител, аз помагам на хората да решават бракове, отношения и обича проблема с моята мощна любов spell.i трябва смирено да кажа, че имам висок процент на успех за следните обстоятелства 1 вашият изгубен любовник назад [ex]
  2 заклинание за пари,
  3, ако имате какво да знаете, ако вашите партньори ви изневеряват
  4 уловете сърцето на онзи, когото обичате
  5 ХИВ и СПИН лечения
  6, за да прекъснеш връзката и да се върнеш на любовника си
  7 Направете любов между вас и онзи, когото обичате, силен и непоклатим
  8 омъжи се за любовта на живота ти
  9 как да получите scammer и възстановяване на парите си
  10 Заклинание за развод
  11 правят бизнеса ви процъфтяван
  12 безплодие [ако търсите дете
  13 искате да бъдете повишени във вашия офис, Изпратете ни имейл Igbuduspellhome@gmail.com

 3. СВИДЕТЕЛСТВО: КАК СЕ НАПРАВИМ СВОЯ ЕКСПОЗИКНА ГОСПОДА.

  Казвам се Bukky, искам да разкажа на света как съм получил помощ от този велик човек, който ме заклина да си върна съпруга, а днес съм щастлив със съпруга си, съпругът ми замина за 3 години и той е с друга жена, докато страдах от самота, колко болезнено. Моите братя и сестри там ви съветвам да поправите живота си и да имате добър дом, отколкото да страдате, казах на този човек, че ще споделя добрата му работа в интернет, затова правя това сега. Той донесе на съпруга ми, който напусна за 3 години за по-малко от 24 часа, той е наистина мощен човек, така че ако някой от вас се нуждае от помощ от всякакъв вид, аз вярвам и знам, че д-р Огунделе може да ви помогне 100%. Можете да се свържете с него на имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. За директни обаждания и Viber чат: +27638836445.

 4. Истинската история на живота на Нанси Форбс.

  Казвам се Нанси, живея в Полша. Искам да споделя моята истинска житейска история тук, за да се присъедините към мен, благодаря на великия човек, който донесе щастие в живота ми, съпругът ми ме остави преди 9 години. по цял свят, за да го върне, аз бях излъгана много пъти от фалшиви хора, миналия месец видях онлайн реклама от една дама от Германия, споделяща името на д-р Огунделе, тя каза, че е голяма магия, която връща загубена любов и възстанови връзката и също донесе решение на всякакъв проблем, бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели ми каза, че ще върне съпруга ми, който ме напусна преди 9 години само за 24 часа, бях толкова щастлив да го чуя от него и чаках да го видя, след като работата му се върна само за 24 часа, както каза той, казах му, че ще споделя името му в интернет и дори на радиостанцията, затова споделям името му за хора, които се нуждаят от помогнете да се свържете с него, ако имате някакви въпроси на връзката, свържете се с този човек Уверявам ви, че д-р Огунделе ще донесе решение и щастие на връзките ви, защото той ми направи само за 24 часа. Тук са неговите данни за контакт с тези, които искат да се свържат с него. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Всеки, който иска да се свърже с него или му благодари за помощта ми, трябва да използва информацията за контакт, която съм предоставил тук, този човек е реален и мощен.

 5. Здравейте всички тук, Моето име е Дария, аз съм от Сърбия, искам да споделя историята си тук онлайн за това как съм получил помощ д-р Аде велика магия, която може да помогне на всеки с неговите проблеми, д-р Аде върна бившия ми съпруг само за 24 часа съпругът ми ме напусна и си тръгна с друга дама в продължение на 9 години, но миналата седмица имах предвид рекламата на д-р Аде в интернет, свързах се с него за помощ и той ми каза да не се тревожа, че ще помогне ми с всичките ми проблеми, аз му се доверявах, защото търсех помощ от цял ​​свят, д-р Аде донесе съпруга ми обратно за мен днес ние живеем заедно, толкова съм щастлив да споделя тази история със света, казвам това, защото съм съгласен с д-р Аде, че ще информирам света за него, след като ми помогна, така че казвам това днес, защото на тези, които се нуждаят от помощ, за да се свържат спешно с д-р Аде и ви уверявам, че той ще ви донесе щастие, точно както той помага с всичките ми проблеми. Аз ще се откажа информация за контакт на д-р Аде за тези, които се нуждаят от всякакъв вид помощ аз съветвам да се свържете с него спешно с неговия имейл: adetempleofsolution@gmail.coma и WhatsApp или Viber Чат: +27710187753.

 6. МОЯТА ИСТИНСКА ИСТОРИЯ:

  Казвам се Анна, съм от Великобритания, искам да споделя историята си с вас и как съм си намерила собствено решение, от д-р Огундели голям заклинател, бях женен в продължение на 9 години без дете, губя надежда, докато Видях коментар онлайн от една дама, която говори за това как д-р Огундели й помогна, така че се свързах с него и за помощ, първата дума, която ми каза, беше, че той ще ме накара да се усмихвам и аз отново ще бъда щастлив, след работата му няколко седмици По-късно забременях за първи път и днес имам собственото си бебе, което ме нарича мумия, аз ще продължа да споделям свидетелските му показания, заради тези, които се нуждаят от помощ, той е много мощен и реален. Имейл за контакт: ogundeletempleofsolution@gmail.com Номер на WhatsApp: +27638836445

 7. Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме напусна, и обеща, че никога повече няма да се върне при мен. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: drizayaomosolution@gmail.com или да се обадите директно на [+12098373537]. Свържете се с него и вижте как вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси …
  (1) Искате бившия ти бек.
  (2) Искате да бъдете повишен във вашия офис.
  (3) Искаш мъжете / жените да те следват.
  (4) Искате дете.
  (5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори
  (6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги
  (7) Имате нужда от духовна помощ.
  (8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари.
  (9) Спрете развода
  (10) Позоваване на парични ритуали
  (11) Спечели изборите

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.