Рускиня украси 700 коня с 2 милиона кристала

Блогърката Дария Радионова кара бавно бързата си кола, за да я забелязват

Изявяващата се в Англия руска блогърка Дария Радионова събра очите на лондонския хайлайф, като декорира автомобила си Lamborghini Aventador с 2 милиона кристала Swarovski. Камъните са монтирани на ръка от майстор бижутер върху ламаринената „кожа“ на италианската спортна кола. Разкрасителната процедура е отнела 700 часа труд, като не е ясно колко пари е струвала на собственичката на автомобила. По ценова листа той се купува като нов за 315 000 евро, а цената му с кристалите явно ще скочи значително.

Мощността на 6,5-литровия двигател V12 от 700 конски сили не вълнува толкова младата дама Радионова, колкото блясъкът на украшенията. Тя предпочита да кара бавно колата, която ускорява за 2,9 секунди от 0 до 100 км/ч, за да могат минувачите да я разглеждат внимателно.

Не само с блестящата си окраска неповторимото Lamborghini привлича погледите на лондончани. Неговата притежателка Дариа Радионова му е поставила регистрационен номер със своето име – DAR IIA. С екстравагантната си кола 25-годишната рускиня иска да придобие по-голяма популярност и да привлече повече последователи в социалните мрежи. Тя се превръща в звезда в Лондон, където е заминала да учи като студентка.

Не за първи път Дария украсява с кристали свой автомобил. Преди това дамата притежаваше друг покрит с камъни Swarovski модел на Lamborghini Huracan, както и Mercedes CLS. Рускинята имаше и Bentley без скъпоценни камъни по него, но с ефектния регистрационне номер BAII BYY. Склонността си да парадира със скъпи вещи тя обяснява по следния начин: „Какъв е смисълът да притежаваш нещо хубаво, ако не го показваш на другите?“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили