Със секс да избием глобата за разходка!

Обявата за платен видео обмен в Pornhub.

Сайтът Pornhub обяви официално, че плаща по $3500 за аматьорско видео

Пикът на вицовете за вируса предстои, четете тази публикация, за да сте в час

Три хиляди и петстотин щатски долара плаща официално Pornhub за изпратен до сайта на аматьорски секс видеоклип. Това обяви завчера на интернет страницата си най-големият доставчик на еротично съдържание в света.

Преди дни Pornhub направи безплатен достъпа до всички свои платформи, включително и абонаментната Premium, за което вече писахме. Естествено, това породи във фейсбук лавина от резонни въпроси сред потребителите:

“Сумите на калпак ли са? Или общо? Може ли соло? Ако се съберем повече, ше има ли бонуси? Уточняват ли се половете, или това са подробности?”

Отговорите желаещите могат да намерят на самия сайт, където има качено видео с подробни инструкции за изискванията спрямо заснемането и изпращането на видео материалите. Уточнява се, че за качествен клип единичната сума може да достигне 5000 долара.

В контекста на извънредното положение в България това води до елементарната сметка, че ако отидете в парка с партньор и заснемете секс изпълнение сред храстите, можете да си избиете разходите по глобата от 5000 лева. По курса на деня премията от $3500 прави близо 6 200 лева - т. е. след санкция ще ви артисат бон и нещо за почерпка.

Е, ако случайно видеото ви не бъде одобрено, винаги можете да кандидатствате за “Най-смешните домашни видеоклипове”, нали? Помните ли култовия водещ Боб Сагет? (Ако го помните, сте в рисковата група и надали можете да правите високохудожествено секс видео, но това е друга тема...)

Междувременно у нас пофолкът отново е на актуална висота - изпълнители, известни като Малката и Денис Теофиков, възпяха генерал Мутафчийски:

“10 дена с теб под карантина, а вече струва ми се, че е година. Няма барове, няма дискотеки, а ходим само по двама до аптеки. Точно в 9 часа аплодисменти за медицински сестри и асистенти, няма мачове няма олимпийски, но гледаме генерал Мутафчийски” е част от текста на набиращия скорост в youtube фолк хит. Припевът носи позитивизъм и е насочен към бъдещите абитуриенти:

“Но знаеме едно, ние ще се справим, заедно ли сме винаги ще газим, по барове с коли скоро ще бръмчиме още малко и това ще отмине”.

А ето и дежурния оптимизъм от нас за финала - коронавирусът сбъдва някои мечти:

“Искаме да няма трафик в София” - е, няма.

“Искаме да можем да паркираме в зоната безплатно” - можете.

“Искаме да няма трафик като едно време” - няма трафик.

“Искаме въздухът да е чист” - чист е.

“Искаме селяните да си идат по родните места” - отидоха си.

“Искаме да е като едно време” - е, дойде времето. Чакаме на опашки, разни неща липсват, КПП-та по градовете, от телевизора ти казват какво

да правиш.

Така че внимавайте какво си пожелавате, че да не вземе да се сбъдне!

Коментари

Задължително поле