Тръмп, Ванс, Мъск и Кенеди - надежда за света и най-големия кошмар на глобалистите

Тръмп вече веднъж осигури мир и спокойствие в света и спря безкрайната власт на Сорос из Запада. Кандидатът му за вицепрезидент Джей Ди Ванс има за лична кауза да спре посолствата на САЩ по света да организират прайдове и да прокарват ЛГБТ пропаганда. Тях ги подкрепя и Илон Мъск, който плати баснословната сума от 44 милиарда долара за да закупи Туитър и да върне свободата на словото в света, като превърна себе си в мишена за глобалистите. 

Към този екип от вчера се присъединява Робърт Кенеди-младши. Син на убитият кандидат за президент Робърт Кенеди. Племенник на Джон Кенеди, убит от дълбоката държава докато е президент на САЩ. Личната му мисия - да разкрие истината за операциите на ЦРУ и да се пребори с фармацевтичната и земеделска индустрия, която отравя САЩ и целия свят.

Пиша за Кенеди от самото начало на неговата кампания. Той е невероятен човек, а идеите му са чисти и истински. Когато неговата собствена партия започна да го мачка и да го саботира беше ясно, че за него има един път в бъдещето - да се присъедини към Тръмп. Заедно с Тръмп, Ванс и Мъск, Кенеди е притиснат до стената, но те сформират екип, с който да започнат да се бият и да отвоюват милиметър по милиметър светът, който ни е отнет от глобалистите.

Този екип, който се събра да бори глобалистката машина е не само надежда за Америка - това е надежда за целия свят. 

Дори тук в България ние страдаме от безскрупулната медийна машина, която прокарва тяхната власт. От последиците на вечните войни на неоконите в САЩ. От пробутването на ляво-либералните каузи като джендър идеологията. От отравянето и унищожаването на нашата храна, заменена с масово производство на боклуци, както и от алчността на фармацевтичната индустрия, на която никой не вярва, но от която ни зависи живота.

Ако спечелят президентските избори през ноември, Тръмп, Ванс, Мъск и Кенеди ще нанесат съкрушителен удар в сърцето на глобалистическата машина, която създава тези проблеми. Разбира се, дълбоката държава и корпорациите сега ще им дадат още по-ожесточен отпор - но надеждата започва да се усеща във въздуха. Най-вече, защото Кенеди и Мъск са бивши демократи, бивши леви. Все повече хора като тях започват да се усещат, че корпорациите и глобалистите не са на ничия страна освен на собствения си интерес и трябва да се застане срещу тях, преди да покварят целия свят. 

Представете си колко е било трудно на Кенеди да направи тази саможертва - неговата фамилия е нещо като аристокрация за Демократическата партия, баща му и чичо му са били кандидат за президент и президент от тази партия, той я напуска преди едва няколко месеца, защото почват да саботират кампанията му и сега застава до републиканецът Тръмп, който до преди месеци е критикувал безмилостно.

Но той го обясни много ясно - не може неговите лични чувства да попречат да се бори за хората.

Бъдете сигурни, че дълбоката държава, блатото, глобалистите сега ближат рани и готвят своя ответен удар. Остава още дълго време до изборите, в които ще се разбере дали ще оцелеят в крайна сметка. А те имат все още огромна финансова мощ, с която могат да добутат Камала Харис до президентството и светът да продължи както през последните няколко години.

Но ако Тръмп беше сам срещу всички като спечели през 2016 година, този път зад него стои този екип от супергерои, с които залогът се вдигна - вече има шанс за оцеляване на целия западен свят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари