Хванаха кмет пиян и без панталони в леглото на своя подчинена

Кметът на американския град Махуа, Ню Джърси, Джон Рот е уличен в аморално поведение. Из града започнало да циркулира анонимно писмо от „обезпокоени служители”, в което се казва, че кметът е спал в леглото на своя подчинена пиян и без панталони, пише northjersey.com, цитиран от Канал 3.

71-годишният политик си признал, че е бил на парти, организирано в дома на служителка на кметството, на което са присъствали и други сътрудници на местната администрация. Тъй като пил твърде много, той влязъл в една от стаите, където заспал. По-късно някой от гостите го събудил, а жена му го отвела вкъщи.

Кметът се извинил на своята служителка за причинените неприятности. Останалите представители на общината отказали да коментират инцидента.

Джон Рот е избран за кмет на града през 2018 г., след като неговият предшественик Бил Лефорт е свален от длъжност заради скандал. Лефорт обвинява свой служител, че има на компютъра си порнографски материали, като основание за това му дава анонимно писмо, без то да е подкрепено от доказателства.

Тогава в рамките на предизборната кампания Джон Рот призовава избирателите си да гласуват за „правилния морален компас”.

Коментари

Задължително поле