Що е частен клуб и има ли почва у нас

Десизо Монни лансира британски правила в Плевен

Мястото е истинска архитектурна сензация

С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изказва по злободневни теми, ще посочва модните личности на деня, ще бъде в началото и края на червения килим…

Близо 30 години българският елит се опитва да си създаде физиономия, характер, да избута встрани своите произходи и потни ризи. Архитектурата на този растеж някъде минава добре, при други “конструкции” формата се руши още преди темелите да бъдат издигнати. Българинът обаче опитва и опитва сближаване с европейските форми на развитие, постига определени нива и ако те го удовлетворяват - добре, ако не, търсят се нови висоти, откъдето камбаните на успеха да звънят още по-ярко и оптимистично.

Онзи ден бизнесменът Десизо Монни отпразнува 65- я си рожден ден и обяви старта на собствен частен едноименен клуб със строги британски правила. Очаква се да зяпнете, да опровергаете необходимостта от нещо подобно и още повече, ако това е в Плевен. Но обърнете внимание, че частни клубове има не само в Лондон а и във вътрешността на Великобритания, като така те обслужват необходимостта на локалния елит, много често посещаван на място от онзи, обитаващ върха.

Десизо Монни ексклузив е истинска архитектурна сензация, а правилата за заети от реципрочни клубове по света. Самият Монни е член на такъв в Дубай, като част от островната общност. Вълнуващ аспект на този проект в Плевен е, че клубът цели най- вече да направи съпричастни близо 1500- те служители на модния бранд, да им поднесе една нова представа на общуване, да ги “въвлече” в едно аристократично приключение, което да даде стабилност и просперитет поколения напред.

Пиша за това, защото искам всички заедно да сме част от промяната, както и заради изумителния поглед в бъдещето чрез един такъв проект. Не е ли това повече от оптимизъм за прекрасното бъдеще на България, за съчетаването на европейските и световни ценности с нашенските. Не е ли това изражение на един мощен инвеститорски инстинкт, превишаващ въображението на обикновеното мислене. Не е ли това здравословно преглъщане на трудните строфи за лукса, с който трябва да свикваме, ако искаме да постигаме нови върхове. Да, в България има място за частен клуб, наистина има. Благородството задължава!

 

Fashion Idol

Благой Георгиев

В продължение на темата за елегантността, самият неин създател е почетният гост днес в качеството си на модна икона. Отлично спазил дрес кода на собственото си парти, 65- годишният моден диктатор изглежда отлично и винаги е в компанията на впечатляващи жени. Вишнев блейзер и забележителен личен герб на правилното място, отвеждат вниманието към покоите на детайла, така важен за юбиляря Десизо Монни. Този кадър не би бил пълноценен без винаги стилната Елена Кристиано, в компанията на дъщеря си Мария. Младата дама е истинско модно бижу, което представя България на най-високо ниво по света. Намигване към Благой Георгиев и Златка - вижда се, че те задават нови цветове за наближаващата есен, когато може би ще станат и родители.

 

Звезда в Celebs Go Dating

Лейди Колин Кембъл в любовно риалити

Една от най-известните биографки на принцеса Даяна и членове на кралското семейство, влезе в британското телевизионно предаване Celebs Go Dating. Това се случва малко преди рождения ден на интелектуалката, която в средата на август навършва 70 години, а заради предаването тържествената гала ще се състои в края на септември. Лейди Колин Кембъл вече беше част от телевизионния ефир преди близо три години, когато участва в предаване, наподобяващо “Сървайвър” за знаменитости. Малко преди това тя стана притежател на замъка Горинг, принадлежал на поета Пърси Шели. Именно там вдовицата на Шели Мари, написва книгата си Франкенщайн. Писателката звезда е добър приятел на страната ни, пребивавала е тук по повод редица престижни събития, като Бизнесдама на годината, Руски бал, Бал на топ моделите.

 

Мариан Паркър живее в Калифорния

Българка - величина в световния протокол

Мариан Паркър - истинска звезда в света на бизнес поведението и протокола, чиито пътища се кръстосват с имена като Марта Стюарт, се намира в епицентъра на прекрасно лято. След успешен пролетен сезон, тя реши да си остане в Сан Диего, Калифорния с двамата си тийнейджъри Дестини и Дилън. В курортния град тримата прекарват време в разходки край брега, плуване и неизменната мексиканска кухня. Паркър естествено съчетава грижите по семейството с бизнеса, малко след успеха й в Лондон, където представи своя сертификационна програма по бизнес етикет. През август се готви за International Global Summit, организиран от училището по протокол във Вашингтон. Този Summit се провежда всеки пет години и е истинска гордост, че българка може да присъства там. А Мариан е истинска и достойна българка, преуспяла в света на протокола.

Коментари

Задължително поле