Изпили и бутилка шампанско
Водолази се гмурнали навръх Великден в залива на Приморско "Крокодилите" и хапнали под водата яйца и козунаци.
"Всички се събрахме на брега и десетина души с водолазни костюми се гмурнахме", разказа пред "Труд" Тодор Попов от водолазен клуб "Посейдон". За да не замърсяват морето, те не увили козунака с найлон, а го "вкарали" под вода направо. Така той се "обогатил" с морска вода.
Попов увери, че под вълните може да се яде и пие. Козунакът например те изяли бамно, на хапки. "Вдишваш въздух от регулатура, и хапваш парче козунак", обясни подробно водолазът. Той сподели, че пак под вода десетимата се чукнали с яйца и изпили бутилка шампанско. Шампанското било руско, закото според морските "вятърът духал от Крим".
Подкаст с Виктор Блъсков: Български "фактчекъри" и глобалисти, работили по схема за цензура