Пържени картофи затрудниха участниците в Hell's Kitchen България

В епизода на Hell's Kitchen България тази вечер, като гост присъства репортер от в. "Труд", който имаше възможността да опита от кулнарните шедьоври, предлагани от кухнята на Ада и отблизо да наблюдава как работят червеният и синият екип.

Ястието, поднесено на репортера ни, приготвено от червения отбор, бе омлет с френски сирена, акомпаниран от конфитюр от лук или както бе представен: "Една традиционна рецепта с модерен прочит". Въпреки страхотния вкус, на червения отбор му бяха необходими над 40 минути и няколко върнати от шеф Ангелов омлети, докато направи такъв, който самият шеф би поднесъл в ресторанта си.

Атмосферата в ресторанта е напрегната, а основният шум от кухнята е гласът на шеф Ангелов, който е безкомпромисен към приготвянето, плейтването и презентацията на всяко ястие.

Тази вечер, също така ще разберем дали женския отбор ще продължи да работи като добре смазана машина или изненадващия трансфер в лицето на Петко ще спъне опитите на новия им лидер Татяна да стегне женските редици. Сините ще бъдати изправени пред дилемата или да преминат в зоната на здрача или да проумеят, че с компромиси не се печели наградата в Hell’s Kitchen. Изпълнението на една специална поръчка по време на вечерната резервация ще се окаже препъникамък за професионалистите и приготвянето на едно просто ястие като пържените картофи ще опъне адски нервите на шеф Виктор Ангелов. Ще стане ли това причина за следващата номинация ще разберем довечера.

Дневното кулинарно предизвикателство ще започне за готвачите още по светло и ще видим дали ще им се понрави 7-степенното меню по стягане на шеф Ангелов. Едно е ясно, закуската след сутрешния стрес ще бъде паметна. Шеф Ангелов ще предизвика състезателите да му приготвят съвършенната закуска, чийто вкус да го върне в детството. От надпреварата ще отпадне едно скрито оръжие, но дали това ще е достатъчно някой от отборите да се възползва? Ще се облизваме и забавляваме докато сини и червени се потят сериозно в опитите си да задоволят изискванията на щеф Ангелов. Победителите отново ще се наслаждават на наградата си, а изпързаляните ще се превърнат в истински пепеляшки в кухнята.

Обстановката в кухнята на Ада по време на вечерната резервация отново ще се нажежи до червено. Ще се почувства ли Петко като част от червения отбор или прекаленото кудкудякане ще го настрои носталгично по сините? Дали тихите войни между индивидуалистите в двата отбора ще направи синхронът в отборите невъзможен или кротко ще ги отведе до успешната вечерна резервация? Ще превърне ли една специална поръчка за порция пържени картофи кухнята на Ада в училище за готвачи и как ще постъпи шеф Ангелов? Кой ще се изправи в дуел с Тихомиров за оставането си в Hell’s Kitchen? Отговорите на всичките тези въпроси – тази вечер от в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"