Списание Икономика организира международна конференция на тема „Изкуственият интелект и Аз“

В София Тех Парк специално за събитието пристигат водещи лектори от технологичните гиганти Microsoft, Google, Facebook, Amazon, Dell Technologies  и много други

На 26 ноември 2019 г. Дигитална Национална Коалиция, www.economic.bg исписание “Икономика  организират международна конференция AI&I (“Изкуственият интелект и Аз“) в София Тех Парк. Събитието ще бъде първото по рода си за България и ще представи най-новите решения за приложение на AI в различните индустрии. Специално за конференцията в България пристигат водещи лектори от Microsoft, Google, Facebook, Amazon, Dell Technologies, Rimac Automobili и много други.

Конференцията ще стартира с два визионерски панела „Човекът срещу машината“, в които имате възможност да чуете гледните точки на водещи лектори от Microsoft, Google, Facebook, Amazon, Rimac Automobili и други.

В рамките на деня ще бъдат представени иновативни решения в различни области:

- FINTECH – “Нарастващият ефект на AI върху финансовите услуги“

- Публичен сектор – „Как AI води до революцията в публичния сектор“

- Здравеопазване - „Как изкуственият интелект трансформира здравеопазването?“

- Комуникации – „Иновации в сферата на комуникациите и потребителското поведение“

- Автоматизация – „Умни решения“.

По време на дискусията „Smart Cities” ще бъде представени иновативни решения за подобряване на градската среда и качеството на живот. В рамките на конференцията ще имате възможността да посетите и две паралелни работилници за Маchine Learning – водена от SAP, както и още специализирани уъркшопа :

- Evolution of the Vehicle Architectures in the Age of AI and ADAS

– Умни договори

- Иновации в денталната медицина

Събитието предоставя шанс лично и чрез екипа си да се запознаете с най-новите тенденции в областта на изкуствения интелект и какви нови решения могат да послужат във вашата дейност.

Ще участват още лектори от DELL Technologies, Vivacom, SAS, UniCredit Bulbank и други. В дискусията ще участва специална селекция от стартиращи компании от България и региона, успешно използващи изкуствен интелект и machine learning в своите решения.

Повече информация за събитието и билети може да откриете на www.aiconf.bg

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"