Дони Василева, Мисис Баба: Доизяждах салатата на Вальо Топлото

Някои хора на 40 г. още се чудят дали им е дошло времето, за да имат деца. Тя е на 44 години и вече има две големи дъщери на по 24-25 години, две сладки внучета и корона от конкурс за Мисис Баба. Дони Василева е сред участниците във „Фермата” по Би Ти Ви, около които се въртят и кавгите, и историите в шоуто.

Тези дни тя разказа и за един от мъжете, с които е била дълги години – бившият шеф на Топлофикация-София Вальо Топлото.

„Изпращаше ме да купя 200 грама сирене и ако взема 300 - ставаше страшно. Ако приготвех повече салата, отколкото той може да изяде за вечеря, ме караше аз да я изям, за да не я изхвърлям”, разкри тя в шоуто.

Това било преди време. Той не приемал двете й дъщери, а след него Дони прекратила отношенията си с мъже за доста дълъг период, разказа по-малката й дъщеря Руслана. Другата – Елица, е омъжена и живее в Холандия.

Преди това Дони около 15 години имала връзка с мъж, който обичал и Елица, и Руслана като собствени деца, а те го наричали татко. Човекът не иска да влиза в светлината на прожекторите и заради това Руслана дискретно премълчава името му. С бащата на момичетата Дони се разделила докато е била бременна с втората си дъщеря. Казва, че разбрала, че животът е жесток, когато изгубила първородния си син, а месец след това и майка си. Едва били навършила 18 г. Жестоките удари обаче я мобилизирали и направили по-силна. Щерка й Руслана, която всички наричат Роси, разказва, че през живота си е виждала майка й да плаче само 2 пъти. Третият път било когато един от фермерите – Асен, напусна шоуто миналия месец.

В момента Дони е без мъж до себе си и смята, че най-ценната й връзка тепърва предстои.

Тя става баба, когато е едва на 38 г. - тогава голямата ѝ дъщеря Елица ражда сина си, когото кръщава Доминик, но на галено всички му казват Дони. Момченцето има по-малка сестричка – Андрея.

През годините Василева е била и дистрибутор на козметика, продавала е автомобили, работила е и като застрахователен агент, въртяла е и търговия с дрехи, а в началото е стопанисвала и детски парти клуб. В шоубизнеса я познават като автор на текстове на над 200 песни. Тя е измислила парчето на Софи Маринова, с което се появи на „Евровизия” преди време, писала е и текстове за колежката й Бони. Освен това има и фирма, която се занимава с … боклук. Купува хартия и я изнася в Гърция, а обратно внася пластмасови отпадъци. Твърди, че това е скучен бизнес за разлика от писането на текстове.

„Обикновено вечер, когато всички спят и е тихо, сядам да пиша. Това може да продължи но сутринта“, обяснява Дони.

От началото на годината тя добави към заниманията си и носенето на корона като Мисис Баба. Преди да се яви на този конкурс, тя беше приключила дълга връзка, стоеше си повече вкъщи сама и беше станала много асоциална, обяснява дъщеря. След конкурса започнала да ходи на различни събития и да се запознава с нови хора.

Още в началото на „Фермата” Дони обяви, че е „родена в тайна”. Навремето поела първата си глътка въздух в специално отделение, до което достъп са имали само определени хора от държавата. Това са били дъщери или любовници на висши партийни лидери. Дони била осиновена от семейство в село Роза, близо до Ямбол.

Тези неща, които се приемат като селски – плетене, копаене, тя може да ги прави и не се притеснява от тях, разказва дъщеря й Роси. Майка й пък признава, че детството й било много щастливо, направо – рай. Била принцесата на татко, а родителите я гледали досущ като цвете в саксия. Обичала училището и с нетърпение чакала да свърши ваканцията, защото й било скучно през лятото.

Във „Фермата” се включила, за да изпробва силата и характера си – дали ще се справи със задачите там, но и за да намери родителите си. С тази цел е участвала и в други предавания. Зрителите на Нова тв си я спомнят като част от „Съдби на кръстопът”, където изигра ролята на измамена жена.

Засега развитие по въпроса кои са биологичните й родители няма. „Да не съм лош пророк, но смятам, че и никога няма да разбере, което мисля, че това е и по-добрият вариант, защото вероятно само ще се разочарова“, казва Роси.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл