Проектът за адаптиращи се към ухото слушалки събра необходимата сума за 7 часа

В сайта за потребителско инвестиране Kickstarter се пови интересния проект за създаване на първата партида безжични слушалки Revols, които се адаптират към ухото на своя притежател и изцяло запълват ушната раковина. Този процес е с продължителност от около 60 секунди и се контролира чрез специално приложение за смартфон или друго мобилно устройство, съобщава "kaldata.com".

За запълване на ушната раковина се използват специални уплътнения, запълнени с хелий, които заемат пространството на ухото и осигуряват максимално и удобно прилепване на слушалките към ушните раковини на потребителите. Новите Revols имат акумулаторна батерия с капацитет, достатъчен за 8 часа непрекъсната работа. Високото качество на звука е осигурено от специалните излъчватели на японската компания Onkyo.

Първите 600 инвеститора ще получат през лятото на 2016 година свой екземпляр от иновативните слушалки при цена 169-179 американски долара. Останалите бройки ще се продават при цена около 200 щатски долара.

Създателите на проекта Revols си бяха поставили за цел да съберат в продължение на 60 дни инвестиции в размер на 100 000 американски долара. Тази сума бе събрана само за 7 часа, а сега финансирането прехвърли 200 000 щатски долара.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии