Българи заляха Никол Шерцингер с предложения

Българи поканиха световната поп звезда Никол Шерцингер "на прасе" в Хасково. Новата приятелка на Григор Димитров вече е залята от българско внимание. Коментари на кирилица задръстиха страницата й във Фейсбук.

Повод за тях стана снимката, на която двамата бяха хванати да се целуват. Популярният рефрен "Маша е наша", визиращ бившата на Гришо Мария Шарапова, бързо се видоизмени на "Забравихме за Маша, Никол е вече наша", отбеляза Нова тв.

Истинската истерия сред родните фенове на двойката обаче предизвика снимка, качена от Никол в личния й профил по-късно. Коментарът й на нея е: "Събота вечер е и не мога да си представя по-добра компания. Приготви ми вечеря и гледахме филм".

Написаното предизвика еуфория сред феновете. Само за няколко минути под снимката се появиха стотици коментари на кирилица като "Ставай да правиш мекици!", "Кажи кога ще ходиш на "прасе" в Хасково!", "Гриша, прати някой лев в Хасково да оправите дограмата и я прибирай".

Но сред лавината забавни постове се появиха и редица нецензурни: "Признай, че Гришо те е спукал от ...(любов) и затова си толко щастлива", "Гордея се с това момче - заби Българското знаме на един от най-желаните г..... на планетата".

„На образи на разголени жени очевидно различните култури реагират различно. Българската култура това успява да роди като отклик”, коментира антропологът Харалан Александров.

Според антрополозите вълнението към любовния живот на първата ни ракета не е изненадващо. Потвърждават го и светските хроникьори.

„Българинът, който се хвали със своите сексуални подвизи, бърза да се разпознае във всеки един пост”, коментира Евгени Минчев.

Други се чудят дали Григор ще се изчерви от срам, ако трябва да преведе на половинката си дори част от стотиците коментари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл