Синди Крофорд отрече слуховете, че се пенсионира

Супермоделът Синди Крофорд отрече слуховете, че планира да сложи край на кариерата си този месец. Тя поясни, че не е правила никакви окончателни изявления, както и че "пенсионирането" й е отдавнашна семейна закачка, съобщава Ройтерс.

Синди Крофорд е сред най-известни супермодели през 80-те и 90-те години на миналия век, дефилирала за модни къщи като "Шанел", "Кристиан Диор" и "Валентино". Красавицата спря да работи на пълен график още преди 15 години.

Понастоящем Синди Крофорд е лице на рекламната кампания за сезон пролет/лято 2016 г. на френската модна къща "Балмен" заедно със супермоделите ветеранки Наоми Кембъл и Клаудия Шифър.

Думите на Крофорд в интервю от миналата седмица за сп. "Хемисфиърс" бяха изтълкувани като заявка, че красавицата ще прекрати кариерата си, след като навърши 50 години на 20 февруари.

Сега обаче Синди Крофорд написа на страницата си в Instagram, че "не всички заглавия в медиите казват цялата история".

"Всяка година казвам на децата си, че ще се пенсионирам. Това е повтаряща се шега в нашето семейство. И всяка година пред мен се отварят вълнуващи възможности. Вярно е, че искам да се съсредоточа основно върху бизнеса, приятелите и семейството си, но не съм правила никакви окончателни изявления. Харесваше ми да съм част от модната индустрия през последните 30 години и ако това време ме научи на нещо, то е: Никога не казвай никога", пише Крофорд.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл