"Игра на тронове" подкрепя бежанците

Актьорите от един от най-популярните сериали в момента - "Игра на тронове" се обърнаха към феновете си с призив да бъдат съпричастни към всички страни засегнати от бежанската криза. 

"Молим Ви", това каза Николай Костер-Валдау- играещ ролята на Джейми Ланистър в нашумелия фентъзи сериал. Международна комисия по спасяване и НВО обединяват сили за да лансират благородната идея. В краткото видео, звездите подчертават за целта на организацията -да съдейства на хиляди семейства да намерят безопасно убежище в Съединените американски щати, за да започнат наново и да възстановят нормалния си начин на живот. "Международната комисия по спасяване предоставя помощ на повече от 3 милиона души, работейки неуморно в региона на Сирия, Ирак, Ливан, Йордания, Сърбия, Турция и Гърция", обяснява Лина Хийди, която играе ролята на властната Церсей Ланистър. 

Във видеопризива се включват още Лиъм Кънингам, познат като бившия контрабандист Сър Давос Държеливия, Мейзи Уилямс (Аря), Джон Брадли (Сам) и Софи Търнър в ролята на Санса Старк.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл