Плеймейтка се лепна на мускулестия Adam

В състезанията Сара Новак ще бъде навигатор в автомобил от едномарковия шампионат ADAC Opel Rally Cup.

Той се казва Adam. Тя не е Ева, а Сара, и също добре владее изкуството да съблазнява, но в случая е била изкушена от Adam. Германската плеймейтка на 2015 г. Сара Новак е поредната известна дама, която се заразява от вируса на автомобилния спорт. Тя стана навигатор в едномарковия шампионат ADAC Opel Rally Cup и в скоростните отсечки дава напътствия на пилота от седалката до него в състезателната кола Opel Adam.

Извън трасето знойната блондинка се придвижва между салоните за красота, фитнес и фотографските ателиета, шофирайки сама друг спортен модел - Adam S. Тя получи като подарък автомобила с 1,4-литров турбодвигател с мощност 150 конски сили за първото си място в конкурса за плеймейтка на 2015 г. Пращящият от мускули и накипрен Adam изкушава Ева, пардон, Сара, да натиска газта и да влиза смело в завоите на висока скорост със спортното си окачване, усилена спирачна система, директно кормилно управление и възможност за изключване на стабилизиращата програма ESP за дрифтове.

Друга атрактивна млада дама с немски паспорт също се хвърли върху най-малкия Opel, но в кросоувър вариант със сгъваем мек покрив Adam Rocks. Участничката в тв шоу за кандидат-моделки Ким стана лице на марката, печелейки конкурс зад волана на ефектния модел.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили