Да четем повече през новата година с ново устройство от А1

С настъпването на новата година и плановете, които си поставяме за нея, пред нас се откриват много нови възможности. Една от тях за голяма част от хората е да отделят повече време за четене. Обещанията това да става по-често обичайно започват с набелязване на интересни заглавия в списъка с книги. Времето за четене обаче често се оказва препятствие за изпълнението на тази цел. Въпреки това, далеч не е невъзможно, тъй като благодарение на модерните технологии и мобилните устройства вече можем да четем в движение.

Наред с многообразните варианти за устройства за четене, през януари хората, които са решили да четат повече, могат да се възползват и от неустоимото предложение на А1. Точно за четене в движение може да ни помогне смартфонът TCL 40 NXTPaper 5G Black, който не само ще ни вдъхнови да изпълним новогодишното си обещание, но и ще ни осигури всички необходими функционалности и висока ефективност. Ключова характеристика на модела е технологията за пълноцветен дисплей NXTPAPER, наподобяващ хартия, който предлага кристално ясна картина, намалявайки натоварването на очите. Благодарение на тази щадяща зрението иновация можем да се потопим в четене във всеки удобен момент, без това да ни уморява допълнително, или да напряга очите ни.

Моделът TCL 40 NXTPaper е с 5G свързаност и използва гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на А1. Устройството е с чипсет Dimensity 6020, 6GB RAM и 256GB вътрешна памет, което го превръща в идеален избор и за хората, които ценят разнообразните мултимедийни възможности. Със своя 6,5-инчов екран, батерия от 5000 mAh и основна камера от 50MP, той обещава да бъде надежден и стилен спътник в ежедневието.

Смартфонът TCL 40 NXTPaper 5G Black се предлага само през януари с 80% намаление от стандартната цена за 9,98 лева в брой или 1,50 лева на месец с двугодишен план Unlimited Ultra. Освен устройството, ще получите подарък - безжични слушалки ttec Mode, които ви дават възможност не само да четете, но и да слушате любимите си аудиокниги или да съчетаете дейностите с любимата музика.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии