Сателитна телевизия навсякъде в България за 7,99 лева на месец от А1

А1 предлага надеждна сателитна телевизия в цялата страна с бърза и лесна инсталация

 А1 обяви специално предложение за сателитна телевизия. Телекомът предлага пакет А1 ТВ 100 за 7,99 лева на месец за целия период на абонамента при сключване на двугодишен договор. Предложението важи за нови клиенти на компанията, които търсят надеждна услуга, работеща в цялата страна. Офертата е достъпна в магазините на телекома и онлайн на A1.bg.

Пакетът за сателитна телевизия А1 ТВ 100 включва над 100 канала, от които над 10 са с HD качество на картината. Сателитната телевизия на А1 е идеално решение за местата, където няма изградена фиксирана мрежа. Услугата е изключително надеждна и предлага картина в безупречно качество, дори при лошо време. Телекомът осигурява цялото нужно оборудване за срока на договора и безплатна и бърза инсталация.

Услугата на А1 предлага и редица допълнителни функции на потребителите. Сред тях са възможността за сдвояване на дистанционното управление на приемника за сателитна ТВ с това на телевизора, за да се ползва само едно.

Клиентите могат да разглеждат програмата на всички ТВ канали, да зададат напомняне за предстоящо предаване и да създават списъци с любими канали. Потребителите могат и да записват предавания, които да гледат в удобно за тях време.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии