Вижте най-шантавите маски

Кой би си помислил, че най-горещият моден аксесоар през 2020 г. и 2021 г. и един от най-важните елементи в чантата ви, ще бъде маската за лице! Сега, когато това е законово изискване - да носим маска върху носа и устата си на всички обществени места и в транспорта, на пазара се появиха всякакви модели и стилове маски. Вижте някои от най-забавните и най-шантавите видове. 

 

1. Тия Адеола 

Красиви разрошени маски от Тиа Адеола (известна по-рано като Slashed by Tia) са абсолютен хит. Имитирайки маските на водолазите, те правят взрив в модната индустрия и се отличават с уникален ренесансов стил.

 

2. Yrurari

Тези плетени шедьоври определено правят впечатление по магазините. Въпреки, че са особено нестандартни, са наистина страхотни и супер креативни. Исландският художник @yrurari плете цял куп прекрасни неща, които можете да разгледате в instagram. Артистът предлага най-различни плетива като пуловери, шапки и др. Разбира се, нестандартния стил е запазен!

 

3. Софи Кошевелу

Невероятните творения на Софи Кошевелу са вдъхновени от детските стаи за игри. Тя пренася елементите от тях като акценти в модата и те  оживяват в стил Бьорк. Нейните маски за лице са невероятно креативни и уникални с много блясъци, кристали, животински принт и всичко останало, което прави впечатление на окото. 

 

4. L.O.M.

Британската марка L.O.M. е любима на мнозина и взима участие в много фестивали и партита. Нейно произведение са тези ярки и смели модели, които съчетават маска за лице с шал. Те определено са доказателство, че не е нужно да жертвате стила си за сметка на безопасността! Марката поддържа и наистина инетерсен и полезен блог за това как да си направите своя собствена маска за лице.

 

5. Лирика Матоши

Може и да не сте чували за тази марка, но невероятната рокля от ягоди наскоро стана вирусна за модните привърженици. Освен зашеметяващи тоалети дизайнерката прави и също толкова сладки маски за лице и шалове. Те, подобна на повечето ѝ тоалети, са обгърнати с пайети и блясък. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл