Гери Дончева раздава наградите „Златна игла“

Ревю-спектакъла ще открие София Борисова

Гери Дончева отново ще е водещ на церемонията по раздаването на годишните награди на Академията за мода “Златна игла 2020”. В края на февруари в столицата ще бъдат връчени призове в категориите “Дизайнер на годината”, “Модна къща на годината”, “Най-добър млад дизайнер”, “Модна иновация”, “Бижута” и “Моден фотограф”.

Традиционният гала ревю-спектакъл и тази година ще предхожда официалната церемония по награждаването. В него по покана на Академията за мода, с председател проф. Любомир Стойков, ще участват дизайнери, които ще покажат своите най-нови колекции. Сред тях са и някои от носителите на приза през годините.

Ревю-спектакъла ще открие трикратният носител на “Златна игла” - София Борисова. Радослава Лазарова, “Най-добър млад дизайнер” за 2019-та година, ще покаже специално селектирани булчински предложения на модна къща “Блинк”. Миналогодишният носител на “Златна игла” за “Модна иновация” - Аксел Харди, ще покаже избрани предложения авторски плетива от колекция “Екзотичен шик”.

За първи път в ревю на Академията за мода ще участва дизайнерът на модна къща Estrella Couture - Ирена Велковска, която ще представи избрани официални рокли от колекция Royal Orchid и сватбени рокли от колекция White Blossom.

Terry`s Fashion Style с дизайнер-художник Тери Караиванова ще покаже избрани и най-новите предложения от колекция “Цветя и пеперуди” с официални и абитуриентски облекла.

Коментари

Задължително поле