Обявиха грипна епидемия в Перник и Пазарджик

Търсят с кучета избягалия след гонката с полицаи край Стара Загора

Честваме Антоновден

Владимир Путин пристига на посещение в Сърбия

Тереза Мей се среща с противниците си след победа във вота на недоверие

Двама души са арестувани след продължителна гонка между полицаи и автомобил

Правителството на Ципрас оцеля със 151 вота

Нормативното убийство на зимния туризъм

На 17 януари 2019 да почерпят

Задигнаха колата на Хю Грант, актьорът моли крадците да му върнат само сценария

Правителството на Тереза Мей оцеля във вота недоверие

Две коли са се ударили челно в Пловдив, трима души са ранени

Убитата млада жена в „Банишора“ е бита, душена и ритана

Остават опашките пред лифта в Банско Кметът на зимния курорт Георги Икономов пред „Труд“: Законодателството трябва да се прецизира

Майк Пенс: САЩ ще се борят, за да гарантират поражението на „Ислямска държава“

Гинекологът проф. д-р Иван Козовски, управител на Медицински център за асистирана репродукция „Варна ООД“, пред „Труд“: Джендърите водят към спад на раждаемостта Хомо-сексуалните в България са около 150 000

Какви са причините за навлизане на джендър идеологията у нас и защо толкова агресивно се разпространява тя особено сред младите. За педофилията и хомосексуализма – какви са опасностите от тях. Каква е ролята на политиците и имат ли и те вина за това. По тези въпроси разговаряме с един от най-известните и уважавани акушер-гинеколози проф. Иван Козовски.

– Професор Козовски, напоследък особено след дебатите за Истанбулската конвенция, темата за джендър идеологията е една от най-коментираните в обществото – има крайни мнения и от двете страни. Вие какво мислите?
– Следя всички коментари по темата. Не приемам налагането на джендър идеологията, но най-много ме боли друго. Че от западните цивилизации наследихме трите най-отрицателни неща – хомосексуализма, мафията и наркотиците. Църквата – у нас и на Запад, трябва да вземе рязко становище срещу половите перверзии – казвам това като лекар. Въпреки че в Библията е казано: всяка подобна дейност се наказва със смърт. Не искам да ме разбирате погрешно, смъртното наказание е забранено, а и не бих стигнал дотам. Но наказание трябва да има.

– Все пак живеем в XXI век, когато демократичните ценности са други, а различните са част от живота.
– Да, очаквах да ме репликирате с тези думи. Но аз съм лекар и някои от нещата ги знам по-добре. Хомосексуализмът освен болестно състояние, е и част от модерността на новото време. Агресивното показване и демонстриране на тази различност е вредно за обществото като цяло. В 39-ото Народно събрание, в което бях депутат, се повдигна въпросът да отпадне всякакво наказание срещу хомосексуализма. С още няколко колеги успяхме все пак да убедим колегите в закона да остане следния текст: да се наказва за хомосексуална дейност, ако се извършва на публично място. Тогава получавах заплахи по телефона от непознати. Бяха ми открили номера и звъняха дори нощем.

– Да, така беше, спомням си доста нервните дебати тогава. Но защо сте толкова против различните, какви са вашите аргументи?
– Е, и толкова лежерна дума е измислена сега – различните… Известно е, че Римската империя се е разпаднала благодарение на дивашките племена, които я разбиха. Но една от основните причини тя да се разпадне е масовият хомосексуализъм и педофилия. В техните легиони не са мислели да се бият, а да се обичат. А най-голямата чест е било да се разхождаш с малко детенце за ръка. Най-отвратителната хомосексуална дейност е педофилията. Сегашната ситуация ми прилича на тази, за която ви казвам.

– Да не би да искате да кажете, че хомосексуалистите са и педофили?
– Не, опазил ме Бог да твърдя това. Естествено, че повечето хомосексуалисти нямат сексуални влечения към деца, но съществува безспорна връзка между хомосексуализма и педофилията. Казано конкретно, между хомосексуализма и гаврата с деца. Според някои изследвания, поне една трета от всички блудства с деца са извършени по хомосексуален начин. Процентът на хомосексуалистите в обществото е между 2 и 4. Това означава, че хомосексуалистите са между 12 и 16 пъти по-склонни да блудстват сексуално с дете.

– В интернет и социалните мрежи в западния свят се разпространяват клипове от различни конференции, в които се говори, че педофилията не бива да се смята за престъпление. Приемате ли подобна теза?
– Това е мерзост! Това е престъпление! Става дума за еднополови връзки между хомосексуалисти и детенце от мъжки пол. Това ще бъде най-лошото, което може да се случи на човечеството. И честно да ви кажа – вече не виждам как може да се промени. Светът върви със страшна сила натам и либералната демокрация пропагандира именно подобно поведение. Далече съм от мисълта, че всички са такива. Защото може да има и вродена малформация, но тези хора не са повече от 1-2% в света. У нас също. Става дума за недостатъчна дейност на яйчниците, но не и на тестисите. За тях има медикаменти.

– В света вече се откриват клиники за промяна на пола, но съществуват ли клиники за лечение на трансджендърите, на хомосексуалните?
– Ето това е най-лошото. Сред тези общества наистина има хора, които искат да се лекуват. И те осъзнават, че това е болест, че е зависимост. Но това не се толерира. Ето, и папата се обяви против хомосексуализма и педофилията, но никой не го слуша. Знаете ли, никой не гледа под чаршафите на другия. Да правят каквото искат. Но това не бива да е на показ. Децата гледат и всичко им е интересно. Погледнете филмите по телевизията, за тези в киносалоните – да не говорим. Ами във всички филми вече има достатъчно много секс и насилие, джендъри и различни, както им казвате. За мен те са извратени. Разбира се, изключвам наистина родените така, които нямат вина за това си състояние. Известно е, че хомосексуалните връзки и извратеностите са една от основните причини за половото смешение и заболявания като СПИН, сифилис и др. Това се отнася особено за мъжкия хомосексуализъм.

– В обществото много се коментира възможността, която се дава на отделни неправителствени организации, свързани с подобна идеология, които искат да бъдат допуснати в училищата…
– Главната опасност е точно в образованието. Всички тези въпросници, които се дават на децата и се разпространяват едва ли не още от предучилищна възраст, е престъпление спрямо бъдещето ни. Това е едната причина вместо извратените – няма да се извинявам за думата, защото те за мен са такива, да са само няколко хиляди, в България те сега са много повече. А това е свързано и с масовото увеличаване на наркоманията. Точно за това трябва да се вземат мерки. Какво лошо има в това да се държи на семейството и да се раждат деца, а не да се чакат социални придобивки. Не мога да разбера, какво демоде има в семейството! Аз съм нормален човек, повече от 50 години съм израждал деца. И се радвам, когато виждам сълзите на радост по лицата на майките и бащите. Категорично не приемам подобно поведение и действие, пропагандиращо, дори насърчаващо хората да стават „меки китки“. Това би трябвало да се преследва от закона. А хомосексуализъм се прокрадва от години и сред управляващия елит на България.

– Е, и по света го има. Те са част от обществото, в което живеем. Защо сте против?
– Защото смятам, че този невиждан досега поход на „меките китки“ е изключително опасен за националната политика. Тяхната зависимост от сексуалната им ориентация често пъти ги тласка към недопустими компромиси и съдбоносни решения, застрашаващи съдбата и сигурността на останалото население. Римската империя е загинала главно заради разгула на „обратните“. Препоръчвам строг контрол върху политиците по отношение и на т. нар. „тънка част“.

– Извинете, но това, което казвате, може да се окачестви като дискриминация, ако се съпостави с купищата международни конвенции за човешките права и свободи.
– Сигурно. Но нима българският народ не е в пълното си право да знае какви хора не само го управляват, но и чертаят бъдещето на неговите деца за десетилетия напред? Затова трябва да се следи фриволното поведение на „бащите на нацията“.

– Професоре, а не се ли увеличава и стерилитета напоследък? Данните сочат, че 180 000 семейства имат такъв проблем.
– Извинете за превъзбудата, с която ви говоря… По света се водят войни, милиони са на прага на бедността, те ще ни занимават с педерастия и правата на т.нар. хора с различна сексуалност. Ами правата им са защитени като на всички други. Изключения ли искат? А стерилитетът наистина е голям проблем. И главната причина за него са възпалителните заболявания, както и абортите. Българското население намалява всяка година с по 50 000 души. Трябва да се стимулира раждаемостта. Вижте какви облекчения за трето дете и повече има в Унгария, в Русия и други места.

– Но българите напускат страната, за съжаление, и повече деца се раждат в чужбина, отколкото у нас.
– Да, това е вярно. И е много лош показател, който само след няколко десетилетия ще доведе до големи загуби за България. А те вече се чувстват. И сред виновните за намаляването на българите не е само емиграцията, а и джендър идеологията. Твърдя това като лекар.

– Проф. Козовски, но България няма как да остане самотен остров. Ние сме част от ЕС, където тази философия се приема, и ние не можем да се скрием от нея. Интересно е как вие бихте я обяснили като лекар?
– Основната причина за джендър идеологията е половата извратеност, импотентността също. Представяте ли си, че в света вече имало 50, дори 70 пола според някои! Аз като лекар не мога да ги преброя, но по-важното е, че не ги приемам. Това е кощунство с човешката природа. И не приемам никакви обвинения, че не съм толерантен. Напротив! Точно като лекар – и то гинеколог, съм загрижен за здравето и нормалността на хората в родината ми. Хайде да не казвам – по света. Но това, което става на Запад, особено в САЩ, е много тревожно. Криворазбраната либералщина ще доведе света до неговия край. И затова ще сме виновни ние. Прочетох, че в Сан Франциско и околностите му имало 1 милион хомосексуалисти… И прииждали отвсякъде. Хайде да се пошегувам – нещо като един позабравен лозунг: „Хомосексуалисти, от всички страни съединявайте се“.

– А кои са болестните състояния?
-Те са все пак малко, това е така наречения хермафродитизъм и псевдохермафродитизъм – т.е. хермафродитът има и яйчници, има и тестиси и се оперира съгласно външния му вид и дадености като се отстраняват едните полови клетки. А при псевдохермафродитизма – има тестиси, а по външен вид прилича на женски полови органи. Но това са редки случаи, които може да се коригират. Импотентността за мен е един от важните фактори, така също и възпитанието, което сега искат да прокарат от ученическа възраст. Така че това не е болестно състояние освен в случаите, които ви изредих. Когато бях лекар в Германия, един пациент след падане под автомобил загуби единия си тестис. Лекарят хирург тогава направи грешна преценка и махна и другия тестис. След една година видяхме този пациент с червило, руж и кокетничещ. Ето и така може да стане болестно състояние. Това обаче е рядко изключение.

– Нали знаете, че веднага ще бъдете обвинени от БХК и от активистите на ЛГБТ-общността, че сте хомофоб?
– Е, и колко са те! В България преди промените през 1989-а обратните бяха 50 000, сега са над 150 000. Макар да не изключвам и да са малко повече. Но поне половината са такива, защото така е модерно и измислени световни звездички пропагандират този начин на живот. Само че те не знаят, че на повечето от тези пропагандатори им плащат солидно разни организации, за да са такива. И в старите, и в новите учебници хомосексуализмът се квалифицира като полова перверзия. Сега искали да възпитават още в детската градина, че било напълно нормално да не можеш да определиш пола си. Да го смениш дори, зависи как най-добре се чувстваш. Това е потрес! И да нямаш пол е смешно. Българинът откачи масово под чуждо влияние. Като гледа какво става на Запад и копира. „Народе????” – е написал Левски.

– А политиците – каква е ролята им, имат ли те вина?
– Разбира се, че носят вина. С всички промени и опити в образованието, в здравеопазването, хората се побъркаха. И като прибавим и корупцията, освен да откачиш или да емигрираш – какво да направиш. Президентът и министър-председателят трябва да са на едно мнение и да действат заедно. Трябва не само да се целуваме отгоре и отдолу с новите ни западни приятели, а да заемем малко по-унгарска позиция. Политиците ни трябва да пазят достойнството си и на страната си.

– Професоре, тази тема е безкрайна, но не мога да не ви попитам за последните случаи със смърт на родилки, които накараха обществото да настръхне. В XXI век това изглежда ужасно, имате ли обяснение каква може да е причината?
– Бях съдебно-медицински експерт в Бургаско, в Пловдив, във Варна, но се отказах. Сигурно ще ме попитате – защо? Ами защото нито една лекарска грешка не беше наказана. Очевидно е, че има лекарска грешка, но няма наказание. И това трябва да се преустанови. Но то говори и за спадане нивото на образованието в тази специалност – гинекологията. Преди такива грешки се наказваха, а сега не. Родилката в Сливен е починала най-вероятно заради лекарска грешка. Или от кръвоизлив в корема – разкъсване на вътрешен орган, може и от някаква тромбоемболия. Според мен израждането е водено по безобразен начин. Тя е починала още в първите часове – при нея има счупени ребра и т.н. Безобразие! Този метод се казва „Кристелер” – натискане фундуса на матката с две ръце или с юмрук. И това може да доведе до разкъсване на матката или други бели. Затова казвам, че в случая най-вероятно се касае за лекарска грешка.

Нашият гост
Професор Иван Козовски е известен акушер-гинеколог, дипломира се в Хумболтовия университет в Германия. Обявен за „Медик на 2000 г.” в България. Бивш депутат в 39-ото Народно събрание от НДСВ. Сега е управител на Медицински център за асистирана репродукция „Варна ООД” в град Варна.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (33)

 1. Подобно твърдение, че хомосексуалността е болест е средновековно и съвсем в духа на инквизицията. То стигматизира една част на обществото и е предпоставка за насилие.
  Какъв несимпатичен динозавър.

  1. Въобще не е средновековно! В бюлетина на СЗО от 2005г. хомосексуализмът се класифицира като заболяване. Толкоз. Друг е въпросът, че няма надеждни методи за лечението му.

  2. Яко либерални лозунги за слабоумни комплексари. Питай олихофрена дет те е пръкнал, дали не се е присмивал на някой пeдepacт в младежките си години.

 2. Въобще не ми дреме за раждаемостта при джендърите.
  Да се самозатриват по дарвин и примера на филип димитров.

 3. Професоре, шапка ти свалям! И на “Труд” за това, че го публикува! А насаждането на извратености не е случайно или стихийно. Повече от ясно е, че извратеняците и наркоманите са на каишка за цял живот и са безопасни за властимащите – официални и скрити.

 4. Прав е проф. Козовски за всичко,което казва. Бравосъ за смелата позиция! И Европа ще се срине,като римската империя,защото и тя върви по същия път.

 5. Потресена съм. Този доктор изглежда, мисли и говори като тракторист. Това ли е нормален мъж, нормален професионалист? Същото се отнася и за „журналистката“, която и за регионален вестник не става, но това е нивото на националния „Труд“, с който щяхме да се забърсваме, ако нямаше тоалетна хартия.

  1. Вики, ти не си нормална. Не мога да кажа на човек, който е против написаното – нормален. Върви се лекувай, м*ма ти сбъркана.

  2. Вики, миндил долен, човека на светлинни години пред теб по образование и интелект.
   Всичко което каза са истини. На теб ти звучат като приказки на тракторист само защото не ти изнасят, и само защото еврогейската измет, която ти почиташ като някакво безлико божество, ти е втълпила, че „хомофобия“ е равно на тракторно мислене.

 6. Вики, с пишка ли си или ще си поръчаш? А докторът си приличана мъж отвсякъде. А май ти приличаш на мъж, или поне ти се иска.

  1. Скрийте се, отвращавате.

   Вие сте тези, които са увредени и трябва да се лекувате. Социопати.

   А що се отнася до мен, аз съм си жена. Но със сигурност твоите цици са по-големи от моите, дебелако.

   1. Ще е по добре да спреш със слабоумните си лозунги за комплексирани грозотии ми иди питай макя си кой е увреден…

    1. То си личи кой е комплексиран. И не само си комплексиран, но си и тъп, и повърхностен, и селяндур. И със сигурност понижаваш либидото на всички жени само с появата си. Смърдиш, дори онлайн.

     1. Така, така. Истината, че гроздето е кисело, щот е високо, боли…
      Дерзай.
      Пп. Все паки питай макя си…

     2. Viki, Profesorot vika – mozhesh da pravish sichko pod charshafa. Mazhenalozhnichestvoto e merzost pred Gospoda. A nekoi da e dokazal shtoto nema Sozdatel ? I oshte nie sme ravni pred konstituciata – zoshto ima privilegirovani , pazeni ot otdelni konvencii i naredbi , nima homo-to e poveche ot men ili teb ! 100% tochen e profesor Kozovski ! Istinata e djenarizmot e VOINA SRESHTU BELATA RASA – sled kat se razrushi zapadnata civilizacia, vakuumot shte bide zapalnen ot druda ideinost, osven ako ne stane Vtoroto Prishestvie!

 7. Отвсякъде ни заливат с пропаганда на хомосексуализма,вече няма филм без хомосцена.Викингите изкараха гейове,изкараха,че имало гей барове в Тексас през 19-и век.Даже вече и в анимационните филми има гей сцени.Искат да преподават на децата ни,че било нормално да са хомосексуалисти.Браво на доктора,че има смелостта да се противопостави на педерастката мафия.

  1. Ни па си имахме два джендъра за премиери… хубавото е, че и двата няма да оставят потомство…

    1. Така е. И вероятно (за съжаление) е негово но вероятно не го е правил като мъж. Но това са си техни работи…

 8. Педерастията е тясно свързана с педофилията. Прочетете си мита за Зевс и Ганимед и разгледайте гръцките фрески по темата.

 9. Докторе,чудесно интервю и точен анализ! Аз съм в академичната сфера,но съм заобиколен от десетки ,може би стотици дами- научни работнички и преподавателки…но несемейни и без деца…по на 40,45 50 и нагоре години…Страшна работа докторе,само кариера гонят и не са помирисвали пишка дори…Направо им се чудя на акъла докторе…Кажете какво да предприемем ние академичните ергени…

 10. Викчо, жена ли си – съмнявам се, ама май си ползваш езика, че другото, дето си мечтаеш за него го нямаш. А то и травеститите мязат на жени.с

  1. Az misla, Viki e normalna zhena, ala nekoi mazhkari neskoposnitci sa nanesli psihicheska travma . Mazhete chesto sme kat slon v apteka koga se otnasia do zhenskata emocionalnost ! Mozhe bi zatui ima lesbiiki.

 11. Вики, казваш че колегата има по големи цици от тебе. Ами сигурно това е защото си извратеняк травестит, т.е. нещо перверзно и гадно.

 12. Браво на професора за позицията му. След време науката ще напредне достатъчно и ще докаже, че мутациите в ДНК-то, водещи до хомосексуални перверзии, са предизвикани от замърсявания на средата, включително от токсични пластмаси.Тогава ще се окаже, че гей-парадите на Фандъкова и агресивното гей-лоби с адвокати са били плод на болни мозъци.

 13. Аз пък си мисля, че такива „Викита“ просто трябва да се изтребват. Добре дошли африканци, във вас ми е надеждата да оплодите нацията.

 14. Докторе,вече съм в напреднала възраст,но забелязах че колкото одъртявам толкова по-добре голяма ерекция и продължителна получавам..Вече по час два Клара любимата си..На младини ,кога бях на 20,30 г.само можех да мечтая за такова чудо..Тогава по 5- 10 минути и ..хоп..изцъкамсе..Я сега ела да видиш..Искам да питам това нормално ли е,обичайно ли е? Не вземам никакви стимуланти и хапчета,но ерекция за чудо и приказ…

  1. Bat Gadyo, ako nemash 307 mm manlihera, ne stavash za ‘aktyorko izpolnenie’ – radvai soprugata I ne dosazhdai na Profesorot !

 15. Да си хомофоб не е срамно. Да ме нарекат хомофоб е като да ми дадат орден „стара планина“. Това е така, защото ми признават, че не одобрявам тази первезия и психическа болест. А колкото то ЛГБТ организации и хелзински комитети – те вече са доказани врагове на България. Защото освен че защитават агресивната педерастия, те защитават и агресивните ислямски нашественици, защитават циганските престъпници в България, и се борят срещу всяка Българска традиция. Мразят дори мартениците, като нещо остаряло и „не-европейско“.
  Колкото че не сме самотен остров, да не сме. Но по добре да станем. По примера на Северна Кореа. Имаме природни ресурси за които Ким може само да мечтае, и сме съвсем способни да се изхраним и живеем без гнусния еврогейски съюз и без гнусното влияние на америкастанската измет.

 16. Vazhishtavam se na profesora i na v. Trud za kazanoto. Tova bi triabvalo da chue EC. Tova zlo palzi iz Evropa
  i zaedno s imigracia shte ni pogubi. Ako prodaljava taka, semeistvoto shte prestane da bade osnova na chovetchestvoto ! Kato vidiah v Praga na Prag Trade tie izrodi i povedenito im, sklonna sam da viarvam,
  che varvíme po patie na Rimskata impéria !

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.