Истинска отборна игра в Кухнята на Ада

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA ще видим какво се случва с професионалните готвачи когато напрежението и жегата в Кухнята на Ада им дойдат в повече.

Шеф Виктор Ангелов ще предизвика участниците в най-известното кулинарно шоу да пренебрегнат себе си и „заедно като един“ да покажат перфектни кулинарни техники и висш готварски пилотаж. Дали мъжете и жените в Hell’s Kitchen ще успеят да постигнат съвършенството или отново ще разочароват шеф Ангелов, предстои да разберем.

Ще има хитри номера, опънати до скъсване нерви, една изкупителна жертва, но и отбор, който най-накрая ще започне да работи като добре смазана машина. Кой ще се изправи срещу Светлана, Петко и Цветелин в епична битка за оставане в Адската кухня, ще разберем съвсем скоро.

За пореден път шеф Виктор Ангелов ще изпита своите готвачи в умението им да бъдат отборни играчи. Сините или червените ще се окажат победители в това предизвикателство ще е ясно довечера, но ще видим как преди здраво да кръстосат черпаците, ще им се наложи умело да кръстосат думите. Ще има чиния, която ще „вземе акъла“ на шеф Ангелов, а друга ще го разочарова.

Ние ще се учим какво е конкасе и как се правят крокети, а на финала ще ни се иска да сме на мястото на победителите, за да похапнем вместо тях истинска балканска скара. Победените пък ще оплакват горко съдбата си, докато анализират причината за тежката загуба.

Вечерната резервация ще нажежи обстановката в Hell’s Kitchen до степен на кипене и ще завърши с още номинирани. Дали ще се справят участниците със специалните поръчки и ще успеят да нахранят пълния с гости ресторант ще разберем довечера. Напрежението ще постави на изпитание не един професионалист, ще има истинска яйчена драма, а една от кухните все пак ще влезе в ритъм, но на каква цена?

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме