Как София Вергара се бори с бръчките

На 46 години тя изглежда зашеметяващо

Колумбийската актриса София Вергара, която след броени дни навършва 47, изглежда все по-добре с годините, защото спазвя няколко прости, но много ефективни правила за красота.

Грижа за кожата

Слънцезащитата е закон в грижата за кожата на София Вергара, като красавицата винаги избира фактор 50 и не прави компромис с това. Тя дори препоръчва на всички жени да нанасят слънцезащитен крем и на врата и деколтето си, където кожата също се набръчква.

Когато се гримира, Вергара обича да използва продуктите, в които се е убедила, че подхождат на цвета и типа й кожа. Това обаче не я спира да експериментира с нова козметика и с най-актуалните тенденции при макиажа.

Независимо колко усилия полага у дома, актрисата често посещава своя козметик и се интересува от най-новите технологии за хидратация на кожата на лицето.

Спорт и хранене

Въпреки страхотната си фигура, актрисата си позволява десерти, но го прави само през уикендите. От понеделник до петък тя набляга над плодовете, зеленчуците и домашно приготвената храна, но в останалите два дни се награждава с торта, шоколад или друго изкушение.

Колкото до по-солените храни, София се старае да внимава с консумацията на сол, особено преди важно събитие: "Съветът ми е да избягвате солта денят преди това, за да не задържате вода и да не изглеждате подпухнали", сподели тя преди време пред People.

Във фитнес залата, Вергара предпочита да ходи под наклон на пътеката, вместо да тича. Тя не изключва кардиото от тренировката си, но й допада да разнообразява упражненията по този начин.

Едно от най-важните й правила обаче е да си почива. Колкото по-натоварен е графикът й, толкова повече време отделя за релакс и отдих, далече от забързаното ежедневие и градския шум. Така тялото и съзнанието й се възстановяват, което позволява на организма й да работи на пълни обороти и красотата й да издържа теста на времето.

 

Коментари

Задължително поле