Мъж роди от жена си

Еквадорците Фернандо Макадо и Диан Родригез са може би най-модерното семейство в света. През юни тази година те се сдобиват с първата си рожба. Детето обаче е родено от г-н Макадо.

И двамата родители са транссексуални. Фернандо е роден като жена, но сменя пола си, а Диан е е родена жена и впоследствие решава, че иска да бъде мъж. Четири месеца след като са ощастливени с първото си дете, семейството за първи път се разкрива пред медиите. "Искаме още деца", казват пред Би Би Си еквадорците.

 

"Никога не съм си помисляла, че мога да изпитам радостта да бъда майка. В Еквадор, за да бъдеш признат за жена, трябва да бъдеш кастриран", заявява Фернандо. Половинката му пък - Диан, прави история в страна, като става първият транссексуален кандидат за място в еквадорския Конгрес. Тя разказва как родителите й са я изхвърлили на улицата и са я принудили да живее на улицата.

Двамата имат хиляди фенове в социалните мрежи и през цялата бременност и след това не пропускат да държат в час феновете си. След раждането дори пубикували белега от Цезаровото сечение на Фернандо. "Аз съм транссексуална жена, а Фернандо е транссексуален мъж. Беше много сложно и за двама ни да стигнем до тук. Знаейки, че е наше право, решихме да добавим още един член в семейството", коментира Диан Родригез.

br3

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл