Не поредният коледен базар...

NOT Another Christmas Bazaar - коледният мини фест на организацията Urbanites Sofia, се задава на 22 и 23 декември в Cosmos Coworking Camp, ул. Ангел Кънчев номер 3.

Kъм събитието са включени и прожекции на късометражни филми на режисьора Крис Захариев, който по-рано тази година спечели наградата на БНТ и БНР ''Будител на годината''. И през двата дни той ще e гост на събитието, като по цял ден ще може да гледате различни негови проекти, от които единия е филмът ''Да се изгубиш нарочно'', който набра популярност това лято.

Фестът включва базарна част, в която участват шест streetwear бранда - Squares, NOKS, Question Authority, БОР, новия пловдивски бранд АМОК и бранда за чанти Cashew. В арт частта на базара ще се продават илюстрации на Елена Назърова, , Белослава Младенова -Бушка, фотографии на Елена Николаева и на Жоро Пеев, инстаграм проекта за плакати Posters365 на Димитър Драгнев и още много илюстрации, дигитални рисунки и разнообразни принтове на млади артисти.

Към младежите от Urbanites се присъединяват и WWF - най-голямата международна природозащитна организация. Те са подготвили щанд с тениски, чаши, плюшени играчки и други предмети, с благотворителна цел.

Събитията са между 14:00 и 23:00 ч. и в двата дни, като вечерта на 22-ри (събота) на NOT Another Christmas Bazaar ще пускат музика Yasmin & Toto, които са част от колектива Question Authority и редовни участници на различни хип-хоп партита из София.

На бара ще ви чакат крафт бири, греяно вино, коктейли, както и разнообразни вкусни неща за хапване.

Повече информация може да намерите във фейсбук събитието на NOT Another Christmas Bazaar и на фейсбук и инстаграм страниците на Urbanites Sofia.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл