Раздават последните престилки в „Мастършеф“

„Шамари в лицето“ и „събития в чиния“ представят тази вечер хоби-готвачите

Борбата е за 7 оставащи места

Раздават последните престилки за участие в следващите етапи на риалити предаването „Мастършеф“ днес. В третия епизод на кулинарното шоу хоби-готвачите ще се борят за 7 места, които ще бъдат раздадени от журито на петия сезон шеф Андре Токев, шеф Петър Михалчев и шеф Силвена Роу.

Топ професионалистите ще търсят класа, култура, елегантност и перфектен вкус във всяко ястие. Само „събитията в чиния“ ще получат шанса да се борят за голямата награда от 100 000 лева и титлата „Мастършеф“ на България.

Фармацевт, завършила нутриционизъм в Милано ще поднесе на журито веган ястие, американец, избрал България за свой дом ще сервира „намахани“ бирени чушчици, а хоби – водолаз ще се опита да защити тезата, че единственото нещо, което прави храната вкусна, е любовта. Бивш ръгбист ще покаже що е то „груба игра за интелигентни хора“ и в кухнята, а дама с впечатляваща история за силата на образованието ще покаже, че най-голямото постижение е да се конкурираш „в играта на можещите“.

Шеф Токев, шеф Михалчев и шеф Роу ще определят някои ястия като „шамар в лицето“ и неприемливи за нивото на предаването. Те ще бъдат безкомпромисни към полуфабрикати, изкуствени оцветители и неглижирането на качествените български продукти за сметка на замразени чуждестранни алтернативи. Но други хоби-готвачи ще ги „спечелят“ с изобретателност и нов прочит на класически рецепти като „ризото от ечемик“, амбициозна вариация на торта „Павлова“ и перфектен гъши дроб с изкусителна гарнитура.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме