Ангел Грънчов от Прищина: Целта на Косово е второто място в групата

Косово показа зъби на България

На 23 март 2019 да почерпят

Бирената диета – радост за небцето Тя наистина е ефективна, но има строги правила

Петролни гиганги харчат стотици милиони за информация срещу глобалното затопляне

Гражданската авиация по света изпитва остър недостиг на пилоти

Тръмп отмени санкции срещу Северна Корея часове след налагането им

Германия арестува 11 души за подготовка на терористични нападения

Русия започва серийно производство на ракетите „Ангара“

Заличават 18 туроператора от националния регистър

Тръмп удари рамо на Нетаняху преди вота (обзор) САЩ може да признаят Голанските възвишения за израелски (ИНФОГРАФИКА)

България започна с хикс евроквалификациите, младок на крачка от мечтан дебют

Ердоган: Израел няма право да окупира Голанските възвишения

Копие на чудотворната икона Богородица Всецарица пристигна в София

Елиф от „Намери ме“ стана на 10 години Малката актриса Изабела Дамла Гювенилир е родена в Ню Йорк

Раздават последните престилки в „Мастършеф“ „Шамари в лицето“ и „събития в чиния“ представят тази вечер хоби-готвачите

Борбата е за 7 оставащи места

Раздават последните престилки за участие в следващите етапи на риалити предаването „Мастършеф“ днес. В третия епизод на кулинарното шоу хоби-готвачите ще се борят за 7 места, които ще бъдат раздадени от журито на петия сезон шеф Андре Токев, шеф Петър Михалчев и шеф Силвена Роу.

Топ професионалистите ще търсят класа, култура, елегантност и перфектен вкус във всяко ястие. Само „събитията в чиния“ ще получат шанса да се борят за голямата награда от 100 000 лева и титлата „Мастършеф“ на България.

Фармацевт, завършила нутриционизъм в Милано ще поднесе на журито веган ястие, американец, избрал България за свой дом ще сервира „намахани“ бирени чушчици, а хоби – водолаз ще се опита да защити тезата, че единственото нещо, което прави храната вкусна, е любовта. Бивш ръгбист ще покаже що е то „груба игра за интелигентни хора“ и в кухнята, а дама с впечатляваща история за силата на образованието ще покаже, че най-голямото постижение е да се конкурираш „в играта на можещите“.

Шеф Токев, шеф Михалчев и шеф Роу ще определят някои ястия като „шамар в лицето“ и неприемливи за нивото на предаването. Те ще бъдат безкомпромисни към полуфабрикати, изкуствени оцветители и неглижирането на качествените български продукти за сметка на замразени чуждестранни алтернативи. Но други хоби-готвачи ще ги „спечелят“ с изобретателност и нов прочит на класически рецепти като „ризото от ечемик“, амбициозна вариация на торта „Павлова“ и перфектен гъши дроб с изкусителна гарнитура.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.