На 22 август 2019 да почерпят

Плоскост от новострояща се сграда падна и удари човек в столицата

Брекзит без сделка е все по-вероятен Меркел против преразглеждане на споразумението

Повдигнаха обвинения на мъжа, който откърти ограничителите по ул. „Граф Игнатиев“

Адските жеги ни връхлитат по-често Данните на програмата на ЕС “Коперник” показват трайно затопляне

Путин: Русия ще разработва ракети със среден и малък обсег

Левицата в Италия иска да прави правителство Президентът започна консултации след оставката на премиера

Огън по глиганите изкомандва министър Танева Ще има норма за отстрел, миграцията пречи на преброяването

Борис Джонсън и Ангела Меркел обсъждат сделката за Брекзит

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 22 август 2019

Електронен отчет на ваксините поискаха лекари Джипитата не са съгласни с предложението да отпаднат някои приеми

НАП сами не си защитили данните от хакери

Владимир Путин: Русия иска да възстанови отношенията си с ЕС

65% от хората у нас резервират онлайн ваканцията си Последни сме по показателя в ЕС

Фабрини моли ЦСКА да го пусне

Ретрограден Меркурий носи обрати и трудности

Астролозите предупреждават за проблеми в комуникацията, техниката и пътуванията

До 22 септември е добре да направим генерални промени в проблемните области

Случвало ли ви се е в определени периоди и съвсем необичайно за вас да пишете и преправяте текст по няколко пъти, защото случайно сте забравили да преминете на кирилица? Или някое изречение просто се появява съвсем не на мястото си, а може би сменяте местата на буквите. Познато ли ви е общуването с хората да е сякаш по линията на развален телефон и на принципа един не чул, друг не разбрал? Дошло е време да преподпишете договора с мобилния оператор или някой доставчик и внезапно се оказвате със съвсем различен тарифен план, а за да ползвате интернет, трябва да опънете доста кабели у дома. Може би сте попадали в „любимата” за шофьорите ситуация да ви сипят дизел вместо бензин на бензиностанцията – гарантирано ще трябва да поправяте колата. Безбройни са тези объркващи случки, в които всеки от нас някога се е забърквал, но всички те зачестяват едновременно в периодите на ретрограден Меркурий.
Това е времето, в което звездата на Хермес сякаш тръгва назад от гледна точка на нашата планета и като отговорник по въпросите, свързани с бързината и работата на ума и мисълта и сръчността на ръцете, като че ли  започва да се забавлява на наш гръб.

На 29.08 Меркурий за трети път тази година забави хода си, навлезе в стационарна (без видимо движение) фаза и се подготви да хукне назад. До първите му обратни крачки действието му е много силно, особено в знака на това ретроградие, Дева, която е под управлението му.

Истинският купон започва на 31.08 (влиянието се усеща от 30.08) и ще извади наяве всичко, на което не сме обърнали внимание в детайли или може би сме отхвърлили с лека ръка. До 22.09 ще се наложи да ремонтираме до съвършенство пропуските си в областите, които засяга това обратно движение. Валидно за всички е да се избягва подписването на договори, възможни са затруднения в преговорите и сривове в комуникациите, проблеми с техниката и пътуванията, образованието и общуването. И не само.

 

КАРДИНАЛНИ ЗНАЦИ:
ОВЕН, РАК, ВЕЗНИ, КОЗИРОГ

Историята с бензина и дизела е много подходяща за вашата дружина. Възможно е да се наложи да поправяте колата, а ако тръгвате на път, да изпадате в странни и нелепи ситуации. Внимавайте да не се окажете срещу движението. Може да срещнете приятели от ученическите години, да попаднете на книга, която търсите отдавна, колегите или подчинените да ви изненадват с постъпките си и да се сетите, че имате недовършена работа зад граница. Отнасяйте се с уважение към всичко казано и написано, а сега е времето да намерите важните документи, които не помните къде сложихте преди два месеца или билетите за филма, чиято прожекция е била през април. Опитайте се да поддържате ред на работното място, там също са възможни грешки.

Кардиналните знаци са активни и самоуверени, те обикновено са амбициозни и със силна личностна мотивация
Кардиналните знаци са активни и самоуверени, те обикновено са амбициозни и със силна личностна мотивация

 

НЕПОДВИЖНИ ЗНАЦИ:
ТЕЛЕЦ, ЛЪВ, СКОРПИОН, ВОДОЛЕЙ

На вас се пада честта да разплитате конците около стари връзки, нереализирани мечти и неуредени сметки. Във връзка с последното пазете бележките от важните неща, които купувате, особено ако са с по-висока стойност, защото може да се наложи да ги подменяте. Може да ви се удаде възможност да срещнете стар интимен партньор и да си кажете неща, които само сте си мислили, но никога не сте изговаряли. Добре е да задавате повече въпроси на децата си.

Може да се събуди интересът ви към старо хоби, особено ако е свързано с детайли.
Нищо чудно зад неуредиците по документите ви в банката да се крие някой стар приятел, когото не сте виждали от години и сте загубили връзка.

Неподвижните знаци концентрират енергия, те почти никога не се отклоняват от желанията си
Неподвижните знаци концентрират енергия, те почти никога не се отклоняват от желанията си

 

ПОДВИЖНИ ЗНАЦИ:

БЛИЗНАЦИ, ДЕВА, СТРЕЛЕЦ, РИБИ

„Дали аз вървя назад, или всички останали бъркат посоката?” Добър въпрос, особено що се касае до брачния партньор, съдружниците в бизнеса и родителите. Ако има неизяснени въпроси от миналото именно с тези хора, добре е да направите стъпки към затопляне на отношенията, защото иначе конфликтите може да се задълбочат.

Въздържайте се от дългосрочни планове в бизнеса, нова работа и продажба или ремонт на апартамента, но ако е останала незапълнена дупка на балкона от дъждовете през пролетта, може да се заемете с нея. Все пак бъдете внимателни да не се циментирате и вие, особено подвластните на Меркурий Близнаци и Деви. Така със сигурност ще закъснеете за среща. И не забравяйте – без договори. Макар че септември е любим месец за сватби, няма да бъде приятно нито на вас, нито на половинката да спорите впоследствие за брачния договор и подялбата на сватбените сервизи.

16-4
Подвижните знаци са гъвкави, те правят много неща наведнъж, лесно и бързо минават от един вид дейност или начин на мислене в друг

 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.