Романтика и оспорвано състезание тази вечер в "Hell's Kitchen"

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят едно истински оспорвано състезание за оставане в Hell’s Kitchen.

Варта и Петко ще се борят до последно, за да докажат кой е по-добрият, а отборите им ще дадат всичко от себе си, за да подкрепят капитана си. С кого ще се раздели обаче шеф Виктор Ангелов и защо, предстои да разберем.

Допълнително напрежение в Кухнята на Ада ще предизвика една изненадваща експресна резервация, а присъствието на ВИП гостите в лицето на красавицата Николета Лозанова, футболиста Николай Михайлов и журналиста и водещ Ники Кънчев със своята дъщеря ще внесат допълнителен трепет в готварските сърца.

Една поръчка за чипс „ала Гичка“ ще напрегне доста единия отбор и така до последно няма да е ясно дали професионалистите ще успеят да се справят и да приготвят заветното лакомство. Ще има обаче мечти за бъдещото, романтика и безпрогрешни отговори, емоционална подкрепа на съотборници, но и адска вечерна резервация, нахъсани за победа отбори и командири, решени да заявоюват оставането си в Hell’s Kitchen до финала.

Какво ли е приготвил шеф Виктор Ангелов, за да изпита кулинарните умения на своите готвачи така че Варта и Петко да покажат на какво са способни и да извоюват заслужено титлата „топ готвач“? Ще разберем след малко в решаващия за тази седмица епизод на Адската кухня, но със сигурност ще има предизвикателство, на което и двамата няма да устоят и ще покажат изненадващи умения. Ще хвърчат искри, ще има сърца, които ще бият в синхрон и ще дават верни отговори, ще има полет на въображението и категорично предсказание кой ще грабне голямата награда в Hell’s Kitchen, но ще видим и едно истински оспорвано състезание между готвачи, решени докрай да спечелят сериозната схватка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме