Фънки и Хилда Казасян жури в „Като две капки вода“

Гери-Никол е сред звездните участници в предаването

geri-nikol

Първата дама на джаз музиката Хилда Казасян и Димитър Ковачев - Фънки ще изпълняват ролята на жури в новия сезон на развлекателното шоу „Като две капки вода“. Шест звезди и представители на българския шоубизнес ще имат възможност да седнат в третия съдийски стол на музикалното предаване.

„Тази година поканихме различни популярни лица, които да допълват експертните оценки на базата на своя сценичен опит и професионализъм. Участниците ще имат възможност да чуят още една гледна точка, а зрителите – да видят нови конфигурации на съдийската маса“, коментира екипът на шоуто.

„Утре вечер е първият лайв на „Като две капки вода“. Страхувам се как ще се справя, но едновременно нямам търпение да се впусна в това приключение!“, заяви атрактивната поп и арендби изпълнителка Гери-Никол, която ще бъде част от шести сезон на уникалното шоу за преобразявания. Пред Нова тв хитовата певицата сподели, че очаква предизвикателства, които да покажат нова страна на познатото й амплоа.

„С участието ми мога да покажа различни музикални стилове и многото лица, които Гери-Никол носи“, допълни изпълнителката на „Направо ги убивам“.

Освен нея, в новия сезон на „Като две капки вода“ ще видим Софи Маринова, Иван Юруков, Златка Райкова, Славин Славчев, Борислав Захариев, Константин и Маргарита Хранова.

Коментари

Задължително поле