Ваканция, ура! Но какви опасности крие за зодиите?

Овен

Ще ви боли глава

Овенът ще слънчаса и ще го боли главата. Освен, разбира се, ако не мухляса от толкова много дъжд. Или ако не получи тежък махмурлук. Каквото и да е, проблемите с главата са му в кърпа вързани по време на лятната почивка. Друга неприятност, която дебне Овните, докато се плацикат на морето, са навяхвания, изгаряния и наранявания. Каквито са бързаци, импулсивни и невнимателни, те определено са предразположени към сакатлъци.

Телец

УНГ и 3 дни на аспирин

Телецът си го знае - вероятно и този път ще се разболее, като отиде на почивка. Рогатите често страдат от ангини, фарингити и всякакви възпаления на гърлото, включително и отит - както знаете, ушите са свързани с гърлото. За отслабения имунитет допринася и стресът от смяната на обстановката. Утешителното е, че ще премине бързо. На планина или на море - чистият въздух и различният климат ще ви изцелят за два-три дни.

Близнак

Повече загряващи напитки

Понеже са вечно на педал и все бързат да не изпуснат нещо, Близнаците се преуморяват дори когато са на почивка. Има опасност през ваканцията да се разболеят сериозно от респираторни заболявания или възпаления на родовите пътища. Затова в хладните летни вечери носете връхна дреха и приемайте редовно загряващи напитки. Денем, разбира се, може да се разхлаждате с коктейли, но не прекалявайте с леда. Пазете си ръцете от контузии.

Рак

Почивка в тоалетната

Чувствителният стомах на Рака не издържа на такива офанзиви като стомашни вируси или стара мазнина, в която са били възродени за нов живот килограми полуразвалена цаца. На почивка е добре да внимавате къде се храните, за да не изкарате половината време в тоалетната. Това ще е основната заплаха за здравето ви това лято, освен ако не издъхнете от притеснение и суетня заради "тревогите" около заминаването ви. Какви тревоги, за бога!

Лъв

По-леко с нощния живот!

С всичките селфита, с които ще наспамите социалните мрежи - вие в цялото си великолепие на плажа, вие красите претрупана маса и т.н., околните ще останат с впечатлението, че си изкарвате страхотно. Което няма да е далече от истината. Внимавайте да не прекалите с храната, напитките, слънцето и нощните забавления. По-възрастните са застрашени от инфаркт или инсулт. Сецване в кръста може да получат и младите Лъвове, така че - умната!

Дева

Опасност от катастрофа

Рядкото щастие ви е в кърпа вързано. Първо, заради тревогата около пътуването и, второ, по обективни причини: стомахът ви е чувствителен към некачествена храна. Бъдете внимателни още на тръгване. Ако вие кормувате, не потегляйте на път уморени. Дори лека катастрофа няма да се отрази добре на настроението ви. (Годишно най-много инциденти с коли имат представителите на вашия знак.) Избягвайте да влизате в конфликти.

Везни

Изгаряния и алергии

Везните трябва да се пазят много от слънцето - ако го има. Кожата им е чувствителна, лесно изгарят, а също така са податливи на алергии и обриви. Другият проблем, който би могъл да възникне, докато весело шляпат по плажа, е да си простудят бъбреците. Болки в кръста, главоболие (защо го пих тоя джин снощи?) и трудно ставане рано сутрин - но това не са точно проблеми, а по-скоро последици от бурния нощен живот.

Скорпион

Запек или срамна болест

Ау, леко да не ви пипне срамна болест - я трипер, я гъбички, я нещо друго! По време на почивка човек се отпуска, кривва от правия път и после цял месец пие антибиотици. Купонът за Скорпиона тече на бързи обороти и е съпроводен с рискове за здравето и голям разход на енергия. Добре че сте сред физически най-здравите в зодиака. Все пак пийте много вода и яжте плодове и зеленчуци, за да не се получи задръстване на задния вход.

Стрелец

Носете си марли

Стрелците са здрави и силни като коне, обаче астралната им природа е предвидила да припкат на четири крака, докато в реалния свят Кентавърът пази равновесие на два. Нормално е, че все се спъва, пада, блъска се в разни предмети. Освен наранявания от несръчност, Стрелецът е застрашен и от фрактури и порезни рани, причинени от глупост. За почивката си носете аптечка с повечко бинтове, марли, спирт и антибиотична пудра.

Козирог

Внимание - мошеници!

Най-добрата разходка за вас това лято е на седалката на колата, в седлото на коня, върху мотора или АТВ-то. Не бива да се преуморявате, защото може да ви заболят коленцата. Без майтап - коленете са слабото място на Козирозите и не е препоръчително да ги претоварвате. Другото, за което трябва да внимавате, са контактите с непознати. Бъдете по-недоверчиви, понеже има опасност да ви измамят или оберат това лято.

Водолей

Зачервени очи и кръвно

Една крачка накриво и после цяла ваканция - куци. Пазете се от изкълчвания, контузии и натъртвания на краката. И още нещо - ако сте над 40-те и вече носите с два номера по-големи дрехи, внимавайте! Слънцето може да ви докара високо кръвно и проблеми със сърцето. От замърсената вода може да получите конюнктивит. Всъщност забравете за всичките тези съвети, иначе ще трябва 14 дни да седите на сянка в хотелската си стая.

Риби

Пазете си краката

От една същинска Риба на почивка се очакват три неща: Първо, да настине или да пипне грип. Второ, да се вкисне. И трето, да си изкълчи или пореже крака. Иначе всичко останало ще е наред. Използвайте почивката на море, за да поплувате. На планината не оставайте в хижата, докато другите правят преходи, защото физическата активност е много важна за вас. Рибите са склонни към напълняване, особено когато около тях изобилства от изкусителна храна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл