4 месеца брадъри по Нова тв

Нова тв ще отстъпи ефира си за съквартиранти поне за 4 месеца. В понеделник започва редови „Биг брадър”, който медията рекламира под мотото „100% натурален”. Както вече писа „Труд”, водещи на шоуто ще са Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева, а вчера от екипа на предаването ги обявиха и официално.

Неизвестните брадъри ще живеят в Къщата в Нови хан поне два месеца. „Труд” научи, че сред тях има финансов брокер, който си е взел отпуска от натовареното всекидневие зад граница. Компания ще му правят типична силиконова красавица, както и не по-малко приятна дама, чието тяло е почти цялото в татуировки. За наградата от 50 000 лв. и луксозна кола ще се борят общо 14 души. След това шоуто плавно ще прелее във ВИП издание.

Все още не е обявено официално кой известен българин ще живее по 24 часа пред камерите, но вече се завъртяха имената на водещия от БНТ Драгомир Драганов, Катя и Здравко от дует „Ритон” и Васил Найденов. Обмисля се вариант в Къщата заедно с виповете да остане и някой от простосмъртните брадъри. И за разкош преди Коледа там ще влязат и участници от други риалити формати, защото идеята е тв сезонът да завърши с „Биг брадър ол старс”.

От 18 август в битката за зрители Нова тв ще включи и друго заглавие от своя арсенал, което предизвиква сълзи и въздишки - „Съдби на кръстопът”.

А от Би Ти Ви вече обявиха, че техният аналог за житейски драми - „Истински истории”, се завръща в ефира на 20 август.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл