Семейство хористи кара такси, за да върже двата края

Семейство хористи кара такси, за да може да върже двата края. Заплатите им като хора на изкуството е под средната за страната, затова двамата са принудени да търсят други варианти, разказват двамата пред бТВ.

Валентина Кръстева е хорист в ансамбъл "Филип Кутев", и Деян Иванов - в БНР. Оказва се, че таксито е най-добрият вариант за тях, защото могат да продължат да са музиканти. Преди да изберат него обаче, семейството се е занимавало и с други неща – работа в цех за битова химия, градинарство, Иванов е успял да вземе и диплома за главен готвач.

Деян кара такси от две години, а Велнтина – от няколко месеца. Той е много благодарен, че и тя се е съгласила на тази допълнителна професия. Валя твърди, че не е толкова трудно.

В началото на съвместния си живот са живели в гараж от 20 кв. метра и смятат, че това е един от най-хубавите периоди от живота им. Тясното пространство ги сплотявало.

Деян и Валнтина са категорични, че няма да се откажат от музиката въпреки всички трудности. Това е вид наркотик, твърди Деян Иванов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл