Джина Лолобриджида омъжена, без да знае

Секс, милиони долари, сватба и коварна измама се преплетоха в грандиозен скандал с италианската кинозвезда от близкото минало Джина Лолобриджида.

В съда в Рим тази седмица започна дело, заведено от 88-годишната актриса срещу приятеля й испанеца Хавиер Риго и Рафос, който е с три десетилетия по-млад от нея. Лолобриджида твърди, че испанският бизнесмен я е измамил чрез фиктивен брак, за да се докопа до нейното състояние, оценявано на над 45 милиона евро. Пред съда тя се заклела, че никога не е правила секс с Хавиер според британския „Дейли телеграф“. „Дори когато пътувахме, спяхме в отделни стаи и не сме имали интимни отношения“, заявила тя.

Двамата се запознали на парти в Монте Карло през 2004 г. Между тях пламнала любов от пръв поглед и решили спонтанно да сключат брак на следващата година. В последния момент обаче Джина Лолобриджида се разколебала и отменила церемонията.

Това не попречило на испанския мошеник да използва друга жена - гримирана като Джина, за да подпише фиктивен брак през 2010 г. Италианската кинозвезда узнава за измамата чак през 2013 г. и завежда дело.

Джина Лолобриджида бе секс символ на италианското кино преди половин век във филми като „Фанфан Лалето“, „Римлянката“, „Парижката Света Богородица“ и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл