Велико Търново увеличи населението си с 1000 души за година

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 25 април 2018

Армия чисти Солсбъри от „Новичок“ Военната операция ще трае седмици

Румен Порожанов: Системите за производство на хранителни продукти трябва да са адаптирани към новите екологични предизвикателства

Според 61% от българите професионалното образование гарантира добра работа

Рашидов помага на музикантите от БНР Към момента средното им възнаграждение е 550 лева

5000 лева гаранция за шофьорката от “Тракия, нямало опасност да се укрие 29-годишната Цвета Таскова, която предизвика катастрофата край Вакарел, излиза на свобода

10 обвинения са повдигнати срещу нападателя от Торонто

Маймуна и миещи мечета идват в зоопарка на Шумен Павианът Шмоко ще има булка

Условна присъда за магистрат

Започна Съветът за сътрудничество на високо равнище между България, Румъния, Сърбия и Гърция, в който участва Бойко Борисов

Босненската и хърватската полиция арестуваха 20 трафиканти на нелегални преселници

ГЕРБ: Заставаме твърдо зад Емил Христов и той няма да подава оставка

Трябва ли да ми изплащат „клас“ със задна дата, ако е дължим

„Екзакта”: Големият процент от българите искат запазване на Комисията по досиетата

Отива ли си един от най-големите британски всекидневници “Индипендънт”

Един от най-големите британски всекидневници “Индипендънт” вече няма да излиза на хартия. Изданието е първото, което спира да се печати и навлиза изцяло в дигиталния свят 30 години след създаването си през 1986 г.

Последният хартиен брой се очаква бъде на 26 март, събота, съобщава ВВС. „Вестникарската индустрия се променя и тази промяна е задвижена от читателите. Те ни показват, че бъдещето е дигитално”, каза Евгени Лебедев, собственик на 30-годишния вестник.

Това решение запазва марката „Индипендънт” и ни позволява да продължим да инвестираме в редакторско съдържание с високо качество, което ще привлече повече и повече читатели към нашите онлайн платформи, добави той и поясни, че вестникът винаги е бил пионер с отчитане на рекорди в иновациите.

Ще бъдат създадени около 30 работни позиции онлайн, но също са предвидени и съкращения.

Вестниците са част от група, контролирана от семейство Лебедев. London’s Evening Standard и местната медия London Live влизат в групата.

Тиражът на вестник „Индипендънт” е достигал в пиковите си години до около 400 хиляди копия на ден, но сега е на ниво около 40 хиляди. В интернет обаче изданието има 70 милиона уникални посещения на сайта си за година.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.