Най-фаталните коктейли, които може да си причините в петък, 13-и

"Медведь пришёл - медведь ушёл"

Руски коктейл, за който е неизвестно да е донесъл нещо хубаво на когото и да е. Любителят-фаталист трябва да се снабди с халба, бира и водка. Отпива се от халбата с бира и веднага се долива нивото с водка. Продължава се така докато в халбата се окаже само чиста водка и с това приключваш с първата част – "Медведь пришёл". След това започва да се отпива от водката и да се долива с бира, докато халбата се напълни отново само с бира. Това е "Медведь ушёл". Особено ако човек се опита да разходи мечето няколко пъти, сутринта никак няма да е лека.

"Сърп и Чук"

Коктейлът съдържа 100 г водка, 100 г джин, 100 г ром и 100 г коняк. Сервира се в халба за бира и по цвят прилича малко на бира, но ефектът е далеч по-злощастен.

"Четиримата конници на Апокалипсиса"

Джим, Джак, Джони и Джеймисън в една чаша със сигурност може да махнат индустриална боя, тапети, задръжки, стандарти и глави.

Бира и шампанско - Herrengedeck или "Черно Кадифе"

Този коктейл е срещан и като „Черно кадифе”, за да стане най-впечатляващ, трябва да е с тъмна бира. Измислен е от лондонски барман, създал питието за да отбележи кончината съпруга на кралица Виктория – принц Албърт. Настроението наистина е траурно сутринта.

„Циганка”

Коктейл „Циганка” е нещо наистина отвратително и може да се пие, само ако преди това си попрекалил с друг алкохол. Приготвя се от две части домашна ракия и две части мастика.

„Сълзата на комсомолката”

Това е нещо, което се пие вероятно, само ако искаш наистина да сложиш край на живота си или да си осигуриш поне посещение на „Пирогов” и стомашна промивка. Оригиналната рецепта за „Сълзата на комсомолката“ е 15 грама лавандулов спирт, 15 грама одеколон, 30 грама розова вода, 2 грама лак за нокти, 150 грама вода за уста и 150 грама лимонада. Въобще не се препоръчва!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл