Поставиха 15 информационни табели пред най-значимите забележителности в Свищов

Уличните котки част от семейството

Фестивалът „Орфеево изворче“ събира над 2000 деца в Стара Загора

Френската полиция не е задържала издирван джихадист, планирал атаки в България и Париж Името и външният вид на арестувания са различни от тези на търсения терорист

100-тният тото милионер разбрал за печалбата с 4 дни закъснение От 25 години играел със система при големи джакпоти

Полицаи се обясняват защо обгазиха колеги Вятърът духал от неправилна страна

Нинова: Като лидер на ПЕС, Станишев трудно ще може да защитава националните интереси в Европарламента

Музата на Мария Грация Кюри е дъщеря й

Банките събраха от такси 1,25 млрд. лв. Печалбата на трезорите достигна рекорден размер

Дават повече отпуски и бонуси на варненските учители

Националите: Слушаме Хубчев и бием в квалификациите

Протестиращи студенти блокираха движението в центъра на Белград и сградата на полицията

Стрелецът от Утрехт бил фокусиран върху определен човек

Пожар затруднява движението по пътя София – Варна Горят на сухи треви, храсти и дървета близо до пътното платно

Полицията не вижда гаф при инцидента с лютивия спрей

Пържени картофи затрудниха участниците в Hell’s Kitchen България

В епизода на Hell’s Kitchen България тази вечер, като гост присъства репортер от в. „Труд“, който имаше възможността да опита от кулнарните шедьоври, предлагани от кухнята на Ада и отблизо да наблюдава как работят червеният и синият екип.

Ястието, поднесено на репортера ни, приготвено от червения отбор, бе омлет с френски сирена, акомпаниран от конфитюр от лук или както бе представен: „Една традиционна рецепта с модерен прочит“. Въпреки страхотния вкус, на червения отбор му бяха необходими над 40 минути и няколко върнати от шеф Ангелов омлети, докато направи такъв, който самият шеф би поднесъл в ресторанта си.

Атмосферата в ресторанта е напрегната, а основният шум от кухнята е гласът на шеф Ангелов, който е безкомпромисен към приготвянето, плейтването и презентацията на всяко ястие.

Тази вечер, също така ще разберем дали женския отбор ще продължи да работи като добре смазана машина или изненадващия трансфер в лицето на Петко ще спъне опитите на новия им лидер Татяна да стегне женските редици. Сините ще бъдати изправени пред дилемата или да преминат в зоната на здрача или да проумеят, че с компромиси не се печели наградата в Hell’s Kitchen. Изпълнението на една специална поръчка по време на вечерната резервация ще се окаже препъникамък за професионалистите и приготвянето на едно просто ястие като пържените картофи ще опъне адски нервите на шеф Виктор Ангелов. Ще стане ли това причина за следващата номинация ще разберем довечера.

Дневното кулинарно предизвикателство ще започне за готвачите още по светло и ще видим дали ще им се понрави 7-степенното меню по стягане на шеф Ангелов. Едно е ясно, закуската след сутрешния стрес ще бъде паметна. Шеф Ангелов ще предизвика състезателите да му приготвят съвършенната закуска, чийто вкус да го върне в детството. От надпреварата ще отпадне едно скрито оръжие, но дали това ще е достатъчно някой от отборите да се възползва? Ще се облизваме и забавляваме докато сини и червени се потят сериозно в опитите си да задоволят изискванията на щеф Ангелов. Победителите отново ще се наслаждават на наградата си, а изпързаляните ще се превърнат в истински пепеляшки в кухнята.

Обстановката в кухнята на Ада по време на вечерната резервация отново ще се нажежи до червено. Ще се почувства ли Петко като част от червения отбор или прекаленото кудкудякане ще го настрои носталгично по сините? Дали тихите войни между индивидуалистите в двата отбора ще направи синхронът в отборите невъзможен или кротко ще ги отведе до успешната вечерна резервация? Ще превърне ли една специална поръчка за порция пържени картофи кухнята на Ада в училище за готвачи и как ще постъпи шеф Ангелов? Кой ще се изправи в дуел с Тихомиров за оставането си в Hell’s Kitchen? Отговорите на всичките тези въпроси – тази вечер от в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.