Недохранените 3-годишни близнаци Стефан и Габриела отиват в дом или в приемно семейство Социалните служби установили, че не е подходящо да изпратят децата при баба им

Международен конкурс избира най-добрата концепция за нов градски център на Велико Търново

Съдят мъж от Разлог за подправяне на лотариен билет

Стоян Александров дал 61 кредита като физическо лице и 14 през фирми Общ размер: 541 000 лв., 1 693 160 долара и 3 738 600 евро; 1 006 400 лв. и 9 955 579.88 евро

70-годишен намушка трима бежанци в Германия

Шест Златни ритони на ВИНАРИЯ 2018

“Левски” предлага работа на красавици

Варна е декор във финала на “Привличане”

Миланов и ЦСКА напред в Лига Европа

Треньорът на „Рома към играчите: Исках половината да ви сменя

Мъри готов да напусне „Астана“

Бившият шеф на Общинска банка Александър Чакалски временно оглави „Топлофикация София“

Теменужка Петкова: Темата българската страна да бъде купувач на ЧЕЗ не стои на дневен ред

Цар Симеон II прие в двореца “Врана” бившия премиер на Македония проф. Владо Бучковски

Разкриха подпалвач, изпепелил „Лада” на съсед в монтанско село

Топ готвачи правят шоу в полза на деца от социални домове

Петима топ готвачи и сомелиер ще участват в благотворително готварско шоу, в което на живо ще приготвят блюда от здравословни продукти на малки ферми и домашни стопанства.

Гастрономската фиеста ще се вихри в четвъртък вечерта във варненското заведение “Rappongi” на брега на морето, а изненадата ще е десертът, приготвен от Хадас Шабат от известна столичната пекарна, заедно с деца от два центъра за настаняване от семеен тип. Организатор на проявата за пети пореден път е Фондация “Св. Св. Константин и Елена”.

Приходите от кувертите на решилите да опитат 5-степенното меню и отбраната селекция вина ще отидат в подкрепа на над 280 лишени от родителска грижа деца от шест социални заведения във Варна и региона, обясниха от фондацията. Оттам традиционно набират средства за тези домове и чрез благотворителни продажби на произведения на изкуството. При последната, която приключи през декември миналата година за 38 500 лв. бяха изтъргувани 135 платна, пластики и икони на наши и чуждестранни автори.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете