Хороскопът на Алена: Водолеите да харчат с мярка, Рибите да се вгледат в грешките си

ОВЕН

На работното място не се захващайте с неясни задачи, за да избегнете опасността от финансови загуби, заради ваши грешки. В този ден не планирайте среща с колегите си и не се спорете с никого, дори и да ви се иска да докажете нечий пропуск на работното място. В личният живот са възможни усложнения заради лекомислието на близките ви, които вредят и на работата ви. Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря. Не реагирайте емоционално. Сексуалните удоволствия са желани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

ТЕЛЕЦ

Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми, които не изключват и финансови загуби. Ще ви се събере много, защото сте повлияни и от финансови проблеми. Следобед ви очаква среща с ваши приятели и колеги. Не се съгласявайте на допълнителна работа, дори и да е доходна. Рискувате да се провалите. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните да се подготвят за проблеми.  Ако имате до себе си любими хора, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В този ден емоцията няма да ви позволи да изслушвате колегите си, ако сте на работното си място. Готови сте да спорите, но рискувате да навредите на работата си. Предпазвайте се от безпричинна критика, за да не си спечелите неприятели. Ако премълчавате работата ви спори, а вечерта ще сте доволни от постигнатото. В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори за обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни сексуални мигове.

РАК

Изкушени сте да поставите ново начало, но всяко прибързано действие е във ваша вреда. Въпреки това успехът е с вас, ако си наложите търпение и разчитате най-вече на себе си, на вашите знания и възможности, за да сте сигурни, че няма да си навредите, заради чакана но неполучена помощ. Подгответе се за напрегнат ден. Обмисляйте добре действията си и няма да допускате грешки, водещи до загуби. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията с интимната ви половинка.  Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността на партньорите си.

ЛЪВ

Точно днес на много от вас е отредено да променят живота си. Нови запознанства градят стабилната основа за вашите бъдещи професионални успехи. Денят е благоприятен за делови срещи. Проведете успешни разговори с колегите си и с ръководството, а ако вие самите сте на ръководна позиция  говорете с вашите служители и преки подчинени, за да изясните проблемите или недоразуменията между тях. Очаквайте нови романтични запознанства, които могат да прераснат в интимни отношения. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не нараните интимната си половинка. 

ДЕВА

Всичко, което предприемате е свързано с намерението ви да постигнете мечтаните високи приходи, но няма да ви е лесно. Начинанията са успешни. За разлика от професионалните ви успехи, в личния живот сте напрегнати. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с колегите, защото ще изнервите обстановката. Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си хора.

ВЕЗНИ

Ако се занимавате с изкуство жънете успех. Признанието ще ви помогне да си възвърнете самочувствието и увереността в силите и възможностите си. Активната работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията с колегите ви, в която и професионална сфера да сте заети, защото се налага да предприемете промени и да коригирате плановете си. Постарайте се да прекарвате повече време с любимите хора.  Ще се заредите с енергия.  Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

СКОРПИОН

Деловите разговори днес са затруднени. Не уговаряйте срещи с приятели и не спорете с близките си, ако ви товарят със задачи. Успехите от започнатото в деня не са сигурни, въпреки че може да ви зарадват. Ще се сблъскате с недоброжелатели. Не ви препоръчвам да действате импулсивно, ако замисленото за този ден не носи очакваните резултати. Вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте непредвидени трудности и конфликти с близки хора днес сутринта, но не бива да се отказвате от задълженията си. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с никого. Напрегнати сте, затова не е изключено успехът да се отклони от пътя ви, но за кратко. В прибързаността си можете да пропуснете добра професионална възможност, чрез която ще си гарантирате допълнителни доходи. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви.  Дарете романтични мигове на любимите си хора, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Неочаквана новина ще промени приоритетите ви за деня. Сключените договори са печеливши. Възникнали конфликти с партньорите ви, за които не съществува основателна причина са повод за нервност. Не пътувайте и не уговаряйте делови срещи, за да избегнете разправиите и проблемите. Вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото до момента и не подценявайте действията си. Харчете получените пари с мярка. Звездите ви закрилят, но не трябва да сте прибързани и да действате импулсивно. Обмисляйте добре думите си. Лошото ви настроение може да стане причина за проблеми на работното място. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си хора с поведение, което ги е наранило. Бъдете търпеливи с любимите си хора и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желанието за тях.

РИБИ

Вгледайте се в себе си и преценете къде допуснахте грешки в изминалите няколко дни, защото причината за проблемите до голяма степен се крие във вас. Не хвърляйте вината за ставащото върху околните. Няма да заслужите по-голямо признание за собствените си възможности, ако се опитвате да докажете, че причината не е във вас. В личният живот всичко ще е благополучно. Денят е добър за встъпване в брак. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте решили да изневерите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп