Хороскопът на Алена: Добър за разговори ден за Близнаците, прикрити недоброжелатели вредят на Раците

ОВЕН

До обед в почивния ден ще жънете успех и ще постигнете на целите, които сте си поставили. Лекомислието и неизпълнените обещания дадени на колегите ви, е преди всичко във ваша вреда. На работното място не споделяйте плановете си. Съветът ми към вас е  да прекъснете всички ненужни и блокиращи пътя ви партньорства, приятелства, познанства. Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования. 

ТЕЛЕЦ

Отново ви очаква успешен, активен почивен ден, но пък приходите си заслужават да се потрудите повече от обичайното, дори и ако се преуморите. Следобед ще се наложи да се справяте с проблеми на ваш близък, но ще успеете и ще сте доволни от постигнатото. Бъдете тактични и изслушвайте мнението на околните. В личните отношения ще имате проблеми, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас.  Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

БЛИЗНАЦИ 

Предстои ви почивен ден, който е добър за разговори. Ще имате успех както на работното място така и в личния живот. Бъдете внимателни в думите си. Давайте право и на колегите си да кажат своето мнение. Най-сетне ледовете ще започнат да се топят и ще настъпи затопляне на отношенията, които сами съсипахте. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

РАК

Вредят ви прикрити недоброжелатели. Бъдете внимателни при запознанства, ако в този почивен ден сте принудени да ги осъществите и няма как да ги избегнете, без значение дали са делови или лични. Деловите разговори са неуспешни. По-добре се откажете от деловите си пътувания и завършете задачите си на работното си място. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си хора с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

ЛЪВ

Радва ви бързият и отличен резултат, който в почивния ден ви донесоха идеите и начинанията от предишните дни. В този ден продължавайте да работите активно, за да завършите започнатите задачи. Разчитайте на интуицията си. Деловите разговори и срещи  са успешни и ще реализирате отлична печалба. Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимната ви половинка. 

ДЕВА

Днес, въпреки че деня е почивен, сте в състояние да владеете живота си и да управлявате съдбата си. Не допускайте влияние върху плановете си  от странични хора. Внимавайте с контактите. Взимайте сами необходимите решения. Отложете деловите срещи и разговори. Денят не е благоприятен за явяване на интервю за работа. Вечерта останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ще ви задери със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

ВЕЗНИ

Въпреки трудностите в почивния ден ще си възвърнете увереността в собствените сили. На работното място сте разсеяни и без желание за активна работа, но трябва да се справите със задълженията си до края на деня. Концентрирайте се в работата си. Не пропускайте възможността за приходи, които не са ви излишни. Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимната си половинка.

СКОРПИОН

На работното ви място ще се развихрят конфликти с ръководството и кавги с колегите, ако сте дежурни в почивния ден, е най-добре да не се намесвате и да не взимате ничия страна. Не споделяйте плановете си с непознати хора, защото ще ви изпреварят с тяхното осъществяване. Това, което трябва да завършите няма да ви достави удоволствие, но хората, които навлизат в живота ви ще ви отворят очите за нови възможности. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните отношенията с интимната си половинка. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви създадат незабравими изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Не очаквайте положителни резултати на работното място, ако сте ядосани и нервни, че сте там в почивния ден. Не се надявайте на финансови постъпления, ако сте се провалили при изпълнението на задачите си през изминалите дни. Пазете се от неприятели. Доверявайте се повече на своята интуиция, особено ако упорстват и ви досаждат да ви предлагат съвместен бизнес. Ново запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

КОЗИРОГ

За пореден път сте неуверени в себе си и ще засилите негативизма си до обед в почивния ден. Не проявявайте прекалени амбиции на работното място или ги прикривайте от колегите си завистници, дори и ако привидно ви подкрепят. Заредете се с оптимизъм, дори и ако ви мамят. С доброто си настроение ще преодолявате неусетно трудностите по пътя си. В семейството назрява конфликт, свързан с децата ви. Избегнете го навреме. Не се отказвайте от сексуалните преживявания, но не рискувайте да правите секс със случайни партньори.

ВОДОЛЕЙ

Постепенно се възвръща самоувереността ви и надеждата да завършите започнатото до края на този почивен ден, въпреки че ви беше обзела депресия. От значение е да намерите време и да започнете делови разговори, които ще ви донесат успех. Имате възможност да подпишете важен договор и да се отправите на път. Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

РИБИ

Пазете се от разправии, за които в почивния ден причина сте вие с инатливото си и агресивно поведение. Емоцията днес ви пречи да приемете съветите и да се вслушате в градивната критика. Преценявайте приказките си, защото ще се изпокарате с вашите колегите си и след това трудно ще възстановите отношенията си. Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропускате, заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп