Хороскопът на Алена: Проблеми със съседите за Овните, Телците са особено несговорчиви

ОВЕН

В почивния ден съществува възможност за подобряване на вашето материално състояние, но с разумни действия и преценки. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви или с ваши познати. Бъдете търпеливи и сдържани, ако се опитват да ви използват. Колегите ви са готови да се включат в предложените от вас задачи, ако не сте прекалено критични към тях. Вечерта не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при любимите си хора. Ако сте прекалено обсебени от професионалните си проблеми, сексът няма да ви достави удоволствие.

ТЕЛЕЦ

Днес, въпреки че денят е почивен, сте особено несговорчиви и общувате трудно с всички, защото сте склонни или да мълчите или да обиждате. Ако решите да пътувате, осъществете намеренията си следобед. Не разчитайте на късмета си. Ако се налага да сте активни и отговорни на работното си място, бъдете търпеливи и си наложете спокойствие. Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията, възникнали без причина още сутринта, между вас и интимната ви половинка,. Причината за липсата на желание за сексуални удоволствия се крие и във вашето поведение, което трябва да промените.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки изкушението да работите активно в почивния ден и да притеснявате колегите си, е добре да си наложете спокойствие. На работното място се постарайте да отхвърлите неотложните задължения, съгласно повелята на Съдбата. Ако сте на ръководен пост имате възможност да обмислите за изявилите се ваши подчинени повишение на заплатата за след края на лятото. Отношенията с любимите ви се успокояват. Пазете се да не обидите някого с необмислените си думи. Ако имате желание да си доставите приятни интимни удоволствия, сексът ще ви се отрази добре.

РАК

Излишна мнителност и на моменти прекалена доверчивост са причина за недоразумения в личният ви живот в този почивен ден, ако не ги овладеете. Деловите срещи са неуспешни. Откажете се от разговорите, ако са свързани с бъдещи съвместни проекти.  По-добре премълчавайте, ако не сте уверени в коректността на деловите си партньори. Личният ви живот изисква да промените поведението си и да се грижите повече за интимните си отношения. Не са изключени прояви на ревност. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза. Причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

ЛЪВ

Имате възможност, въпреки че деня е почивен, да осъществите идеи си и да разрешите проблемите си, ако сте готови на компромиси. Ще постигнете успех в личния живот. Стига да поискате, ще завършите задачите си на работното място. Не провеждайте разговори, свързани със заеми. Не се съгласявайте да финансирате нечий проект. Вечерта задължително хармонизирайте семейните си отношения. Не пропускайте да се насладите на интимните мигове. Сексът ще ви достави взаимна наслада, ако имате до себе си любими хора. 

ДЕВА

На работното място докажете на всички, че и в почивния ден сте способни да постигнете целта си и да завършите започнатите задачи преди посочения срок. Ще впечатлите колегите си и ръководството с вашите умения. Не спорете, ако имат по-различно мнение от вашето, за да не се окажете без подкрепа. Ще откриете своята половинка, ако все още не сте я срещнали. Ще се влюбите от пръв поглед. В интимните отношения очаквайте проблеми. Сексът с новите ви партньори е позволен, ако сте се уверили в чувствата им.  

ВЕЗНИ

Отношенията с колегите ви са хармонични в този почивен ден. Съхранете ги, ако искате да сте сигурни в подкрепата им при осъществяване на споделените с тях професионални планове. От вас зависи дали ще ги спечелите. Не се престаравайте в желанието си да покажете какви добри професионалисти сте, за да не засегнете някой от подчинените и деловите си партньори. Денят благоприятства създаване на семейство, установяване на хармонични семейни отношения. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако контролирате чувствата си и не сте заядливи в леглото. 

СКОРПИОН

Не е изключено точно днес, въпреки че деня е почивен, да стабилизирате финансовото си положение, при това съвсем неочаквано и за вас самите. Заслужили сте го заради добрите резултати от работата ви в последните дни. Находчивостта ви и умението да оценявате реално ставащото на работното място, ще ви позволи да се справите с неочаквана ситуация. На жените предстои романтична среща. Общуването ви с любимите ви хора е заредено с много положителни емоции. Зарадвайте интимната си половинка с красив букет и шампанско. Сексът ще ви освободи от напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Не пътувайте, ако не е наложително и неотложно, защото рискувате в почивния ден са си създадете проблеми. Странно но сте и  прекалено разсеяни на работното място. По-добре помолете някой колега да свърши работата ви вместо вас, за да си спестите грешки, последвани от упреци и разправии. Съветът ми е, ако е възможно да отложите част от служебните си задължения. Вечерта се приберете у дома и се пригответе за романтична среща. Влюбените да споделят чувствата си. Сексуалният ви живот изисква да сте по активни и да не се притеснявате от разнообразието, което е приятно на любимите ви хора.

КОЗИРОГ

Денят е неблагоприятен за общуване, но ви съветвам да отидете на преглед с автомобила си, ако ве предстоят пътувания. Не предизвиквайте проблеми, създаващи повод за скандал с брачната половинка. Бъдете въздържани в изразяване на емоциите и обмисляйте думите си. На работното място сте разсеяни и никак не ви се работи. По-добре отхвърлете за два часа най-важните си задачи и се приберете у дома. Намерете най-краткия път към сърцата на хората, в които сте влюбени и споделете чувствата още днес. Сексът ви доставя удоволствие, ако е взаимно желан. Ако сте семейни не изневерявайте, защото ще ви разкрият.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте ядосани, въпреки че деня е почивен,  нервни сте и страдате от безсъние, което блокира мисловните ви процеси. Причината е в нежеланието ви да видите собствените си грешки и да оправдаете хората от обкръжението си. Възможни са финансови загуби, които ако ги допуснете, ще се отразят на бизнеса ви и на професионалните ви планове. Не си мислете, че любимите ви хора ще гадаят какви чувства изпитвате към тях. Рискувате да ги отдалечите. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте склонни да проявявате агресия в леглото, която няма да се хареса на интимната ви половинка.

РИБИ

Ще ви направят неочаквано предложение за нова работа, но денят е почивен, затова ви съветвам да преценете добре дали си заслужава да дадете положителен отговор. Приемете допълнителна работа, само ако прецените, че няма да ви натовари и с която ще се заемете на следващия ден.  Вечерта си останете у дома и си почивайте, за да не си навредите. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте възстановената хармония в отношенията си. Създайте си приятни емоции, отдайте се на интимни мигове и желани сексуални удоволствия с любимите си хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп