Над 160 български и чужди фирми на Стройко

Всичко за строителството и обзавеждането на преференциални цени

Над 160 български и чужди фирми ще представят най-новите си продукти и услуги на търговското изложение Стройко 2000, което започва в сряда в НДК. Това обявиха пред “Труд” организаторите на специализирания форум за архитектура, строителство и обзавеждане. Посетителите ще мога да купят на преференциални цени стоки от целия спектър в бранша – от проучване, проектиране и инвестиране, през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

“Цялото разнообразие от изложени стоки може да се раздели на две големи групи – предмети за крайна употреба и такива, които се влагат в процеса на строителството. Ще видите и нови продукти и технологии, много екологични и енергоспестяващи технологии и решения за строителството”, уточниха организаторите.

Стройко 2000 започва в сряда в НДК и ще продължи до неделя. Заради ремонтите, които продължават с пълна сила в двореца на културата, е затворен централният вход на сградата, а основен вход на НДК е А4. Той се намира откъм булеварт “Витоша” над Нов театър - НДК между вход А3 и Зала 42. Отворени за посетители са и вход АЗ откъм паркинга, както и вход А2 откъм бул. “Фридьоф Нансен” непосредствено до входа на Литературен клуб “Перото”. Входът е свободен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес