Каква зодия са най-жестоките личности

Овен

Ким Ир Сен и Пол Пот

Овенът е обича да упражнява контрол и се бие яростно, но какво става, когато пламъкът му подпалва всичко, което трябва да защитава? Отговорът е - диктатура! Това се случва с Ким Ир Сен в Северна Корея, който започва Корейската война, насърчава народа си да го идолизира, екзекутира враговете си, изпраща в изгнание 90% от своите генерали, които се бият във войната. Над 200 000 попадат в концентрационни лагери, убива и обрича на глад деца и обикновени хора. Повече от 3 млн. души губят живота си по време на управлението му. Пол Пот, министър-председател на Камбоджа е друг пример за диктатор от зодия Овен, който отива дори по-далеч като извършва геноцид срещу цялата страна!

Телец

Адолф Хитлер и Рухола Хомейни

Бащата на всички диктатори – Хитлер е роден в първия ден от периода Телец! Като лидер на нацистка Германия, той организира Холокоста и Втората световна война, които довеждат до смъртта на 40 млн. души по най-ужасните и порочни начини, просто за да задоволи голямото си его. Гордостта на Телеца коства живота на много хора и в случая с друг диктатор аятолах Рухола Хомейни, който управлява Иран и използва религията за репресии. Той ръководи Иранската революция, в която загиват над 60 000 души, започва войната с Ирак и извършва садистични наказания на своя народ, като го лишава от основни човешки права, установява строги правила за облекло и поведение и жестоко наказва за неподчинение. 

Близнаци

Дейвид Берковиц и Питър Куртен

Близнаците са известни със своята противоречивост, както и с екстремните промени в настроението и тясната връзка между лудостта и гениалността. Някои от най-жестоките серийни убийци са зодия Близнаци. Дейвид Берковиц, известен още като „Синът на Сам“ или „.44 калибър“ тероризира Ню Йорк през лятото на 1976 г. Той убива 6 души и ранява 7 други. В Германия, друг зъл Близнак - Петер Куртен, известен още като Дюселдорфския вампир, тормози хората, извършвайки различни садистични атаки: от изтезания, убийства и зверства на местни селскостопански животни, до пиене кръвта на децата, които убива, изнасилва жени и се превръща в демоничен и свиреп сериен убиец.

Рак

Карл Панцрам и Елизабет Уайз

Силните емоции са причината толкова много Раци да станат престъпници. Те не приемат интелигентно критиката, проявяват капризни колебания и имат упорит характер. Карл Панцрам е един от многото серийни убийци от тази зодия; от дребни кражби, грабежи и обири, до по-тежки престъпления като палежи, изнасилвания, содомия с момчета и убийства. Няма как да не споменем още един Рак – Елизабет Уайз. Излязла направо от приказките за злите вещици, тя е известна още като „Създателката на ангелите от Сейнт Паули“, тъй като извършва едно от най-зловещите, хладнокръвни убийства в човешката история: отравя 5 деца с морфин, едното от които е собственият й внук и изгаря телата им в пещта.

Лъв

Мусолини и Елизабет Батори

Лъвът е готов на всичко, за да задържи вниманието на масите. Бенито Мусолини е перфектен пример за свиреп Лъв. Италианският диктатор създава фашистка партия и обещава на народа си върховна слава, но му носи война, страдание и разрушение. Свален е и убит от собствените си хора. Друг зъл Лъв, който по ирония на съдбата е член на благородническо семейство от Унгария, е Елизабет Батори. Тя е обявена за най-продуктивната жена убиец от „Книгата на световните рекорди на Гинес“. В стремежа си към вечна младост Батори убива 650 момичета, като първо ги измъчва по ужасяващи начини, принуждавайки ги да ядат собствената си плът, намушква ги с игли и накрая ги убива, за да се къпе в тяхната кръв!

Дева

Жестокият Чингис хан

Перфекционизмът на Девите може да им помогне да се издигнат над другите и да постигнат целите си, но когато прегърнат лудостта се превръщат в безмилостен, отмъстителен злодей. Чингис хан е перфектен пример за това: той убива собствения си брат на 13-годишна възраст, защото му открадва рибата и става невероятно кръвожаден, което довежда до някои от най-безмилостните, брутални и ужасяващи престъпления срещу човечеството. Чингис хан е отговорен за убийствата на 60 милиона души като изпитва ежедневно удоволствие от мъченията: непрестанни изтезания на хора, изнасилвания пред семействата им, изливане на разтопен метал и сребро в техните очи и уши и избиването на цели градове.

Везни

„Невинният“ Ричард III

Повелители на баланса, или по-точно на илюзията за баланс, опитвайки се да запазят мира на всяка цена, Везните не се страхуват да контролират, отричат ​​и драматизират, за да получат това, което искат, като същевременно поддържат положителен имидж. Но зад него се крият ужасни неща. Такъв е случаят с един от най-известните в криминалните среди  Ричард III. Той е злодей, от чийто думи и действия е очевидно, че е социопат, опиянен от властта, готов на всичко, включително да убие братовчедите си, за да им попречи да се качат на трона. Но поради някои  положителни неща, като законите за невинен до доказване на противното, много хора не обръщат внимание на престъпленията му. 

Скорпион

Манипулативният Чарлз Менсън

Съблазнителната, примамлива и мистериозна природа на Скорпионите им помага лесно да побеждават жертвите си. Не е чудно, че толкова много лидери на култове са Скорпиони. Те знаят как да примамят и промият мозъците на жертвите си, за да се почувстват комфортно, дори да ги накарат да извършат престъпления от тяхно име. Такъв е случаят с Чарлз Милс Менсън, най-известният лидер на зъл култ в Америка. Той създава култа в края на 60-те години в Калифорния. Неговите последователи са очаровани от своя герой и следват нетрадиционния му начин на живот, вземайки халюциногенни лекарства и вярват в радикалните му учения; дори му помагат да извърши различни  престъпления и убийства.

Стрелец

Тед Бънди и Йосиф Сталин

Дивият дух на Стрелците, който не може да бъде опитомен, често ги вкарва в проблеми, но тази черта ги прави привлекателни за околните. Те владеят думите и лесно влизат под кожата на хората, затова не е изненада, че едни от най-известните диктатори, престъпници и серийни убийци са Стрелци. Такъв е Тед Бънди - злият сериен убиец, който отвлича, изнасилва и убива повече от 30 момичета в САЩ и въпреки това има огромна общност от фенове. Йосиф Сталин със своята остроумна, хитра личност успява да се издигне от беден селянин до лидер на индустриална и военна суперсила. Той става диктатор на СССР, който управлява с желязна ръка, причинявайки глад, терор и смърт на милиони граждани. 

Козирог

Мао Дзедун и Иди Амин

Козирозите са реалисти, които жадуват за власт и са склонни да я получат чрез търпеливо издигане до върха. За секунди се превръщат в жесток и порочен човек, който не жали средства, за да унищожи враговете си. Мао Дзедун, диктаторът на Китай, е типичен пример: в стремежа си да придобие абсолютна власт и да направи страната една от големите световни сили, той я превръща в истински ад! Не е далече Иди Амин, диктаторът на Уганда, който също започва с „добри“ намерения и обещания за по-добро бъдеще и завършва със създаването на една от най-жестоките, безмилостни, садистични диктатури на всички времена. Той има собствен полицейски патрул и се забавлява с ужасни убийства.

Водолей

Продуктивният Гари Риджуей

Определяни като изключително ексцентрични и свободолюбиви, Водолеите се считат за „неразбраните“ гении на нашето общество. Но когато тяхната нестандартна природа и креативност тръгнат в грешната посока, те се превръщат в едни от най-отвратителните хора на планетата. Такъв е случаят с Гари Риджуей, вторият най-продуктивен сериен убиец в Съединените щати, който убива повече от 49 момичета и жени и ги малтретира сексуално след смъртта им. Той получава прякора „Убиецът от Грийн Ривър“, защото първите пет тела на жертвите му са намерени в едноименната река. През 2003 г. в съда Гари признава за всичките убийства и е осъден на 48 последователни доживотни присъди без замяна. 

Риби

Терористът Осама бин Ладен

Емоционалните Риби са мечтатели, които лесно се адаптират към заобикалящата ги среда. Тяхната визионерска природа често ги прави невероятни артисти и творци; когато обаче емоциите им са отровени, стават особено садистични! Вижте само Осама бин Ладен! Враг номер едно на САЩ е Риби; той е роден в Саудитска Арабия в семейството на мюсюлмански джихадист без гражданство, основал Ал Кайда; Обвинявайки Америка за проблемите на собствената си страна, помрачен от екстремисткия си ум, той извършва множество атаки: бомбардира посолствата на САЩ в Кения и Танзания, убивайки и ранявайки близо 5000 души, и организира най-смъртоносната терористична атака срещу САЩ на 11.09. 2001 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп