Чудатият свят на кралската сватба

Презервативи, молитви и суши

Предстоящата сватба на принц Хари и Меган Маркъл в Уиндзор тази събота предизвика редица любопитни истории и странни жестове на почит. Ето някои от тях:

Кралско удоволствие. Производителят на презервативи „Crown Jewels“ предлага „великолепен“ нов продукт, за да отбележи случая. Тази серия презервативи е „изработена за кралски особи“ и обещава на потребителите „кралски съюз на удоволствие и стил“.

Шофиране с Меган и Хари. Марката „Мини Купър“ създава специална нова версия на класическия автомобил. Покривът на колата е украсен със знамената на Великобритания и САЩ, а върху жабката пише „Меган обича Хари”

Двойна сватба. 19 май не е специален само за зрителите на кралската сватба, но и за десетки други английски двойки, които се женят на същия ден. „Искам да кажа „да“ по същото време като Меган и Хари”, казва една от щастливите бъдещи младоженки.

Кралска ваканция. Ако искате да знаете всичко за кралското семейство и техните сватби, и също така имате 2500 британски лири (2800 евро), тогава можете да се насладите на осемдневен тур на най-символичните места за английската монархия.

Кралска молитва. Англиканската църква създава молитва от девет стиха за кралската двойка, която започва така: „Боже на любовта, благослови Хари и Меган, и всички, които встъпват в брак… да живеят и растат в твоята любов“.

Като на кино. Американският телевизионен канал „Лайфтайм“ в неделя излъчи филма „Когато Хари срещна Меган: Кралски романс“, вдъхновен от класиката „Когато Хари срещна Сали“.

Кулинарна почит. Веригата суши ресторанти itsu отбелязват случая със специалното комбо „Когато Хари срещна Меган”. То съдържа сьомга, нигири риба тон, авокадо, настърган морков, маки със зелен боб и мента, бял джинджифил и соев сос.

БГНЕС, със съкращения

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл