Племенничките на принцеса Даяна стават все по-красиви

 

Аристократките изоставиха лудориите и се отдадоха на благотворителност

31-годишните близначки Елиза и Амелия Спенсър, племеннички на покойната принцеса Даяна и първи братовчедки на принцовете Уилям и Хари, присъстваха на състезанията Oaks Day 2023 на хиподрума Флемингтън в Австралия и отново впечатлиха публиката с красотата си.

Те все по-често се появяват на страниците на клюкарските рубрики. Историята не е забравила няколко случая, когато момичетата са били уловени от папараци не в най-добрата светлина. Те бяха участнички в странни партита, носеха дръзки мини поли. През 2011 г. Елиза се озова в пияно състояние в полицейския участък за нападение над мъж, който ходеше с помощта на патерици. През годините представителките на аристократичното семейство все пак укротиха нрава си и днес пресата пише за тях изключително в положителна насока.

Така се случи и сега. Русите красавици бяха очарователни както винаги на хиподрума Флемингтън. Те взеха предвид препоръките на организаторите на събитието и включиха лилава палитра в своите аутфити. Тази цветова схема беше символ на организацията Good Friday Appeal, която помага на болни деца.

Племенниците на покойната принцеса Даяна носеха чисто бели гащеризони с панталони тип "палацо". За да не бъде визията скучна, момичетата добавиха бижута, но не обикновени, а семейни! Обсипана със скъпоценности лента за глава, автентична тиара и масивни колиета с преливащи диаманти и искрящи аметисти им помогнаха да поддържат атмосферата на тържеството и в същото време да засенчат останалите звездни гости - Кейт Уотърхаус, Оливия Моли, Пол Версаче, Кристъл Кимбър, Деми Бреретън и много други.

През март 2023 г. Амелия се омъжи за Грег Малет, брокер и фитнес треньор, с когото излизаше 14 години. Баща й, братът на принцеса Даяна, не присъства на сватбата в Кейптаун. Елиза има връзка с маркетинг мениджъра Чанинг Милър. По-голямата им сестра, супермоделът Кити Спенсър, се омъжи през 2021 г. Нейният избраник е 62-годишният бизнесмен Майкъл Луис. Тази история предизвика много шум тогава.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"