Хороскопът на Алена: Колеги развалят настроението на Овните, Телците в разправии заради имуществени делби

ОВЕН

Бъдете внимателни, ако ви предстои пътуване. Вашите колеги се опитват да ви развалят настроението. Предизвикали сте ги с нападателното си поведение. Не взимайте важни решения и не подписвайте финансови документи. Не се занимавайте с договори за кредитиране. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения, ако сте се прибрали ядосани и нервни. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас. 

ТЕЛЕЦ 

Поредните разправии заради имуществени делби ще ви загубят част от времето в този ден. Не забравяйте служебните си задължения. Успехът е с вас именно на работното място. Начинанията са успешни и са от огромно значение за бъдещите ви професионални успехи, но внимавайте да се провалите сами. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Или си простете или се разделете, без омраза и агресия.

БЛИЗНАЦИ

Проведете разговорите с вашите делови партньори, с които искате да ги убедите да разширите дейността на вашата фирма. Днес със сигурност ще решат да ви подкрепят. Изобщо не се занимавайте с грешките им и се заемете само с вашите задачи, които са основата на успехите ви. Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования, но може да се окаже, че причината е в несходство на характерите и е по-добре да ги приключите. Сексуалните ви отношения от месеци са незадоволителни и ви изнервят. 

РАК

Сутринта ви изнервят лични проблеми. Не е редно да ги споделяте с вашите колеги. Ако разчитате на себе си, успехът със сигурност ще ви споходи. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте конфликти на работното си място само защото вие самите сте без настроение. Не пътувайте. Романтично запознанство няма да ви донесе очакваното щастие. Несемейните да не бързат да се отдават на интимни мигове. Сексът с непознати партньори ви създава проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. 

ЛЪВ

Спорите за щяло и нещяло с вашите колеги и си печелите тяхната неприязън. Ако искате да се справите бързо със задълженията си не проявявайте ината си. Не се поддавайте на предложение за участие в нови проекти, защото рискувате да загубите част от приходите си, особено при импулсивни решения. Когато се приберете изяснете отношенията с интимната си половинка и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. 

ДЕВА

Натоварват ви с пътуване, които ще стане причина за конфликти на вашето работно място, а и с близките ви. Ако вашите колеги откажат да ви замесят, по-добре е да го отложите. Бъдете предпазливи защото може ваш колега да се стреми да заеме вашето място. Явно заслугата е и ваша. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Начинания са успешни, ако сте приключили с другите си задачи и не се налага спешно да ги завършите до края на деня. Избегнете с разум трудностите, предимно в отношенията си с вашите близки. Задължително е да бъдете компромисни. Приемете помощ от вашите колеги, ако искате да се справите със задачите си. Бъдете отговорни към семейните си задължения и не забравяте, че да се приберете навреме за вечеря. не обиждайте половинката си. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове. 

СКОРПИОН

За разлика от личните ви отношения, които са в криза, предизвикана от вашите близки, на работното място сте перфектни и впечатлявате вашите колеги с успехите си. Ако имате намерение да сменяте работата си,  можете  единствено да обмислите предложението за ново място, което ще ви даде шанс за професионален растеж. Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити, а скандалът е неизбежен. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия днес и през следващите дни!  

СТРЕЛЕЦ

Способни сте да дадете най-доброто от себе си и да блеснете с възможностите си на работното място. Не се доверявайте на странични съвети, особено ако ви ги натрапват насила. Неизбежни са конфликтите с вашите началници. Ще се справите с вашето увереното поведение, с което ще заслужите тяхното уважение. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но причината е във вашата заетост, която скоро ще приключи. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие, а преумората допълнително ви вреди. 

КОЗИРОГ

Бъдете отговорни към вашите задължения, а ако се налага да помогнете на колеги, не отказвайте. Започнете с начинания, които са печеливши за вас. Не рискувайте с инвестиции, ако не сте сигурни в стабилността си.  Ще се радвате на небивал успех, който е причината за колегиална завист. Трудностите са преодолими. Поискали сте среща с ваша стара интимна връзка, която обърква живота ви, заради желанието да се убедите, че вече нямате чувства към нея. Отказът да приключите отношенията си са причина да сте гневни на целия свят в края на месеца.

ВОДОЛЕЙ

От една страна имате шанс да успявате на вашето работно място, а от друга сте прекалено податливи на влияние и може сами да се провалите. Не ви съветвам да обмисляте регистрация на ваша фирма в този ден. Не допускайте финансови загуби, заради обещания за прибързани инвестиции. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и да мечтаете за срещна с подходящата половинка си наложете търпение, общувайте, запознавайте се, защото любовта може да ви споходи неочаквано. 

РИБИ

Не се чувствате отпочинали, а ви очаква много работа. Ще ви изненада новина за предстоящи финансови постъпления. Не обмисляйте инвестиции, а преценете какви разходи имате да покривате. С изпълнението на дадените обещанията на вашите делови партньори ще издигнете авторите си и ще получите финансова подкрепа. Компромисите от ваша страна, стига да са с мярка и да не ви вредят, са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост и са склонни да си върнете разбирателството и хармонията.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"